2777
2789
عنوان

بیاین عکس ناخنام بزارم 💅🏻 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 37 پست

گذاشتم

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سریع باشا کاربرای دیگه ارزوشه من تو تایپکشون شرکت کنم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اومد یکی خبرم کنه🍇

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

منم خودم لاک زدم

ماشالا چه ناخون بلندی 

کاشته؟