2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قبلا میکروب معده داشتم باید بری دکتر انتی بیوتیک مخصوصشو بخوری تا خوب بشی و اینکه خوب شدی درمانتو ...

سلام به شما دوست عزیز سه دوره دارو خوردم و میکروبم منفی شد 

ولی سوءهاضمه وریفلاکس ولم نمیکنه 

وزنم داره همش میاد پایین

سلام به شما دوست عزیز سه دوره دارو خوردم و میکروبم منفی شد ولی سوءهاضمه وریفلاکس ولم نمیکنه وزنم دار ...

حقیقتش نمیدونم برای من پیش نیومد 

ولی وقتی میکروب داشتم وزنم پابین اومد کم شد یک دفعه

سلام شما هم وزن کم کردید

سلام عزیزم 

آره من بخاطر مشکل گوارشی کلا وزنم همیشه پایینه 

بعضی روزا که به زور غذا میخورم چون معده درد دارم 

یه جورایی آدم لذت نمیبره از خوردن 

سلام عزیزم آره من بخاطر مشکل گوارشی کلا وزنم همیشه پایینه بعضی روزا که به زور غذا میخورم چون معده در ...

من آنتی ژن مدفوع دادم منفی شد و داخل آندوسکوپی میکروب معده مثبت شد دارو خوردم از 100درصد 7درصد معدم هنوز میکروب داره 

روزهای معمولی خوبم ولی کافیه پریود بشم ویا زمان تخمک گزاری اسید معدم شدیده ودرد پشت معده دارم سو هاضمه شدید وهرماه نزدیک یک کیلو وزن کم دارم میکنم خسته شدم همش استرس دارم

سلام عزیزم آره من بخاطر مشکل گوارشی کلا وزنم همیشه پایینه بعضی روزا که به زور غذا میخورم چون معده در ...

ریزش مو دارم وحتی داخل پاتولوژی معلوم شد متاپلازی دارم وآتروفی معده وگاستریت مزمن غیر فعال

من آنتی ژن مدفوع دادم منفی شد و داخل آندوسکوپی میکروب معده مثبت شد دارو خوردم از 100درصد 7درصد معدم ...

منم آندوسکوپی که کردم فهمیدم میکروب معده دارم 

برای من اسید معده حتی به گلوم هم میزنه 

حتی دندونام بخاطر اسید معده خراب شدن 

شما داروی گیاهی هم استفاده کردی؟