2777
2789

آره

برای شیر قهوش جون میدممم 😍

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه من خوب نبود چند سال پیش می‌گرفتیم

زودتر از تاریخی که روش زده، فاسد میشد

دیگه نمی گیرم 

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

تجربه من خوب نبود چند سال پیش می‌گرفتیمزودتر از تاریخی که روش زده، فاسد میشددیگه نمی گیرم

من دیدم مثلا دم بقالی ها میزنن ماهشام رسید فلان بعد دیدم چنتا از دوستام میگن خیلی خفته گفتم بپرسم 

شوهرم ک اصلا شرکتی قبول نداره

الهی بگردم 😂❤️

والا 🥲 

من فقط بیست سالمه اما کلیه اطلاعات مربوط به ده سالگیمه😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺