2777
2789
عنوان

بهترین سریالی ک این روزا میبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 73 پست

بامداد خمار 

سال ها پیش تو دوره نوجوونیم این کتابو خوندم و قشنگ یادمه که چقدر برای رحیم و محبوبه ذوق میکردم ولی الان کاملا متوجه میشم منصور کجا و رحیم کجا

اما چیزی که ذهنمو درگیر میکنه دقیقا همینه 

من تو این سن میفهمم اما اون موقع اصلا ملاکم چیز دیگه ای بود حالا هم یه دختر دارم و تصور اینکه در اینده از عاشقی پشیمون شه تنم رو میلرزونه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامداد خمار سال ها پیش تو دوله نوجوونیم این کتابو خوندم و قشنگ یادمه که چقدر برای رحیم و محبوبه ذوق ...

مثل منی

خودمم این عشق رو تجربه کردم و چند روز درگیرش بودم به سختی خلاص شدم

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

وای چقد بد تایپ کردم😂😂😂 چرا اینجوری شدهببخش عزیزمبا فصل دو شهرزاد بودم خوبه

خخخ فداسرت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مثل منیخودمم این عشق رو تجربه کردم و چند روز درگیرش بودم به سختی خلاص شدم

عزیزم داستان زندگیت رو خوندم 

چقدر غم انگیزه که ادم به مراد دلش نمیرسه 

حتی اگه خیلی خوشبخت باشی هم انگار همیشه یه گوشه از ذهنت و دلت درگیر اون ماجراست 

بامداد خمار سال ها پیش تو دوره نوجوونیم این کتابو خوندم و قشنگ یادمه که چقدر برای رحیم و محبوبه ذوق ...

استادمون میگفت این رمان و حتی فیلم رو ب نوجوونا معرفی کنید ب دردشون میخوره ..راست میگه واقعا 

عزیزم داستان زندگیت رو خوندم چقدر غم انگیزه که ادم به مراد دلش نمیرسه حتی اگه خیلی خوشبخت باشی هم ان ...

دقیقا همینطوره 

خدا کمکم کنه

شما هم برای آرامش دلم دعا کنید

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

کتاب چی

تازه دربارش تاپیک زدم خاستی ببین

اونجا گفتم

بچه ها هم چند تا معرفی کردن