2777
2789
فدات شم مرسی عزیزم اره درسته نمیدونم والا میگفتن اینا قند قاطی داره اونایی که اون قیمتن نداره و اص ...

میدونی از کجا میگم گرون میگه

چون ما عشایریم مامانم اینا تو راه برگشت از کوه مستقیم از خود تولیدکننده میگیرن عسل رو پارسال که میگفتن عسل اصل رو گفت۵۰۰ خب الانم بشع فوقش۱۵۰۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی از کجا میگم گرون میگهچون ما عشایریم مامانم اینا تو راه برگشت از کوه مستقیم از خود تولیدکننده ...

وای جدی میگی ؟ حتما دیده مسافریم گفته بزار یک عدد بگم شاید گرفت و خریدن 🤦🏼♀️🤦🏼♀️اصلا آدم میمونه چی بگه

وای جدی میگی ؟ حتما دیده مسافریم گفته بزار یک عدد بگم شاید گرفت و خریدن 🤦🏼♀️🤦🏼♀️اصلا آدم میمونه ...

چی بگم والا من طبق چیزایی ک دیدم میگم

شاید اونایی هم که ما میخریم یه چیزی قاطی میکنن که اصل نیس🤔

والا پنیر گرفتم از یک مغازه ای به اسم پاشا گفت تهران هم شعبه داریم و این درجه بک هستش بعد فکر کنم کی ...

این عسل زنبور وحشی که کیلویی هفت تومن برای درمان استفاده میشه واسه خوردن مناسب تر درمیاد

چی بگم والا من طبق چیزایی ک دیدم میگم شاید اونایی هم که ما میخریم یه چیزی قاطی میکنن که اصل نیس🤔

اا چقدر جالب یکی از دوستان جواب دادن اون عسل سیاه درمانی هست و انگار متفاوته