؟ میدونی چرا تو حال و هوای لجنی که برا خودت درست کردی ولت نمیکنم و دارم دست و پا میزنم میدونی علتش چیه؟ چون من حست کردم من تورو دیدم آره من خواستن و بدست آوردن هاتو دیدم من شجاعتتو دیدم من از چاه بیرون اومدن هاتو دیدم مگه تو همونی نبودی که مقابل یه مشت لشکر جاهل و ظالم و خون ریز وایسادی مگه تو همونی نیستی که زیر بارحرف زور نرفتی وقتی با گرفتن جونت و نقطه ضعفت تهدید میشدی؟ مگه همونی نیستی که یه ظلم جاری و رسم غلط رو برای همیشه خنثی کردی و کاری کردی که هیچکس جرعت اجرا کردنشو نداشته باشه؟ فک کردی خدا علکی علکی عشق امام حسین بت هدیه داد؟ خدا علکی علکی این باورها که الان بزگترین دارایت هستن رو تو وجودت کاشت؟ نه خیر دختر مثل اینکه هنوز باور نداری و به نتیجه نهایی نرسیدی که تو داری ساخته میشی تو داری آماده میشی داری پخته میشی برای کارهای بزرگ کارهایی که حتی خیلی ها جرعت فک کردن هم بش ندارن پس بیا و منو ببخش اگه بت توهین کردم منو ببخش اگه این مدت برات کم گذاشتم منو ببخش اگه با کم کاری هام به آرزوهات خیانت کردم منو ببخش که اگه تورو از امام حسین و بابا علی و مامان فاطمه دور کردم منو ببخش من ایمان دارم که دوباره قراره غوغا بهپا کنی من باور دارم قراره دوباره یه کاری کنی که اطرافیانت حتی جرعت فک کردن بش رو هم ندارن تو قراره دلیل لبخند امام زمانت شی قراره آدمه دهنده ای مسیر بزرگان در محضر خدابشی آره تو میتونی آیه ای از آیات خدا شی
دیگه بم خیانت نمیکنی مگه نه؟ دیگه اذیتم نمیکنی مگه نه؟ دیگه قراره نیست چشمات جز موقع عبادت خیس بشه مگه نه؟ تو قراره همون دختر بی صدا طوفانی شی مگه نه؟ من شرمنده نمیکنی مگه نه؟ قول میدی فردا موقع اذان قدمتو محکم تر از هر قدم قبلی برداری قول میدی🥺؟ قول میدم قسم به اشکی که برای امام حسین ریختم قسم که دیگه این خیانت به خودم رو تموم کنم 🤚🏻