2777
2789
عنوان

چندش تر از مردا زنایی ان که علیه زنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 129 پست

این بدبختا خیلی تو سری خوردن و حقارت کشیدن 

می‌خوان اعتماد بنفس همجنس های خودشون رو پایین بیارن 

طاقت دیدن خوشبختی و با عزت بودن یک دختر دیگه رو ندارن 

من یکبار اینجا تاپیک زدم معیار ازدواجم رو گفتم همه مسخره کردن ۲۰ صفحه بمن میگفتن مگه خودت پولداری 

مگه خودت فلان چیزو داری 

اخرای تاپیک داشتن فحش میدادن 😂

نمی‌دونم حالا اگر من یک ازدواج خوب بکنم چی ازینا کم میشه 

به معیار های یک کاربر مجازی حسادت می‌کنن بدبختا 😂

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهریه رو حذف کنن ولی همه چی رو برابر کنن نمیشه به مهریه میرسه اروپایی بشه به رسم و رسوم و زندگی واقع ...

مهریه چرا حذف شه

مهریه باید زمانی حذف شه

که ارث برابر شه 

و خق ازدواج مجدد آقایون برداشته شه

تو اروپاشم نصف نصف میشه

به سلامتی مهریه رو هم که کردند ۱۴ تا تنها پشتوانه زن رو هم نتونستند ببینند

من فکر میکنم خیلی ها متوجه این قضیه و داستان نشدن. 

مهریه ۱۴ تا نیست!!!

بر اساس مصوبه جدید مجلس اگه حداقل ۱۴ تا رو نده میره زندان و اگه داد زندان نمیره اما بقیه ش رو هم باید بده.

اگر زوج ها ۱۰۰ تا، ۲۰۰ تا، ۳۰۰ تا سکه هم توافق کرده باشن اون توافق به قوت خودش باقیه...

هدف این  قانون هم کاهش زندانیان مهریه ست. ما بیش از ۲۵ هزار زندانی مهریه داریم...

تازه یه عده میگن میتونید حقوقی که ازتون سلب شده رو به صورت شروط ضمن عقد بگیرید که اونم یه وکیل گفت ا ...

گیریم اینم درست باشه و بشه ارث دیه اینا چی ؟ همه چی به ضرر خانماس من ازدواج اولم یه قرون مهریه ام نگرفتم ولی واقعا تا کی ظلم به زن قانون ضد زن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اتفاقا من اصلا دنبالش نمیکنم و نمیدونم چی میگ ولی اگ شبیه حرفای من. میگ تو باید به خودت شک کنی چون ف ...

والا دم شیما کاتوزیان گرم حق و حقوق زنارو یادشون میده برده نباشن تو سری نخورن کار کنن پول دربیارن به خودشون برسن 

مشکل شیما کاتوزیان اینه اومد گفت برده نباشید اونوقت یه عده مرد و زن بهشون برخورد واااااااای عیبههههه 

یسری افکار به نفع آدماس عوض نشه یه عده نفهم بودن به نفعشونه بخاطر همین سوختن 

دقیقا اونا ما نقصی رو داشته باشیم فکر کردین قبول میکنن یا میگذرن از ما که ما هم با مرد بدبخت بیچاره ...

نقصصص؟؟ وای یکی زنگ زده بود ب ما موهاش صاف یا فر سفید یا سبزه اخه پسر ما فقط مو لخت و بور دوس داره

تازه یه عده میگن میتونید حقوقی که ازتون سلب شده رو به صورت شروط ضمن عقد بگیرید که اونم یه وکیل گفت ا ...

دقیقا افرین خوب شد گفتی

مثلا حضانت بچه وقتی بچه ای وجود نداره عملا بی فایده است یا حق تنصیف مال حتی اموال زن هم نصف میشه اونوقت وقتی زن هم شاغل بوده هم تو خونه کار کرده هم بچه بزرگ کرده اقا رفته تو اتاق خوابیده 

نقصصص؟؟ وای یکی زنگ زده بود ب ما موهاش صاف یا فر سفید یا سبزه اخه پسر ما فقط مو لخت و بور دوس داره

وااای حتما هم پسره شبیه روزای سخت زندگی بوده قیافش🤣🤣🤣واقعا خودمون پررو کردیم اینارو وقتی زنان متحد شن مثل مردا و بزنیم تو سرشون و حق و حقوق رو بگیریم اینطوری نمیشه 

والا اکثر شوهر هام دیگه مردونگی ندارن وقتی خودم ببینم همه چی پشتمه منم پررو میشم کار و بیرون رفتن و ...

حداقل مردای دروبرم مردونگی دارن از کلیت جامعه بیخبرم دیگه الانم کمتر زنیه بااجازه شوهر کاری کنه ولی در اصل قانون اتفاقی نیوفتاده

مهریه چرا حذف شهمهریه باید زمانی حذف شهکه ارث برابر شه و خق ازدواج مجدد آقایون برداشته شهتو اروپاشم ...

منم منظورم همین بود من به شخصه مشکلی ندارم مهریه نباشه ولی همه چیزم با مرد برابر باشه 

ارث دیه حق و حقوق های انسانیم برابر باشه با یه مرد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید