2777
2789

خوب بود ولی اون تعریف که ازش کردن نبود، یعنی فکر میکردم یه شاهکار باشه

ولی بازم خوب بود

من نوشته های عباس معروفی و سیمین دانشور رو بستر پسندم شد

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

به خاطر اینکه میگفتن برداشتی آزاد از زندگی کمال الملک خوندم

بد نبود

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداقوت بهتون 

من یه دخترعمو دارم یه پیج داره یه دنیا کتاب میخونه و تحلیل میکنه خیلی از کارش خوشم میاد

اما خود من خیلی وقته کتاب نخوندم به چند سال پیش خودم که بهتر و مفید تر زندگی میکردم دلم تنگ شده

من قصه های مجید هوشنگ مرادی کرمانی فقط ارتباط گرفتم

و قصه ی درخت ها از ابراهیم گلستان

خیلی متن ها شنا خته شده هستن ولی فقط ب بعضی ها فاز ادبی میدن میان بولد میکنن وگرنه چیز خاصی ندارن و هیچ شوری در آدم زنده نمیکنن

بزرگ علوی چون بیشتر به کارهای سیاسی پرداخت و در دارو دسته تقی ارانی بود 

و توی تله حزب توده افتاد 

نتونست اثر در خور تأملی بنویسه 

اما از آثار خوبش یکی همین چشمهایش هست 

داستان استاد ماکان و فرنگیس که استاد ماکان خودش رو به سگ می‌بره و حزب منهدمش می‌کنه 

یکی دیگه از کارهاش گیله مرد و دیگری چمدان هست 

بقیه آثارش دوقروون نمی ارزن 

اما نقدت به چشمهایش چیه؟؟ کجاش برات ملموس نبود؟

بنظر من هم اونقدر شاهکار نبود..

متاسفانه کارهای اونایی که گفتی هم بنظرم شاهکار نیست..کلا نمیدونم چرا هیچ رمان ایرانیی تا حالا روم اثر عمیق نذاشه...ولی کارهای غزاله علیزاده رو میپسندم..خانه ادریسیهاش بنظرم از بهترین رمانهای ایرانیه

من اصلا دوسش نداشتمی ۷۰ ۸۰ صفحه رو خوندم ولش کردماونم ب زور و با زجر

آره خیلی سخت بود تموم کردنش 

بنظر من هم اونقدر شاهکار نبود..متاسفانه کارهای اونایی که گفتی هم بنظرم شاهکار نیست..کلا نمیدونم چرا ...

ممنون عزیزم 

بازم چیز خوب میشناسی معرفی کن 

یادمه دبیرستانی بودم خوندمش به نظر منم معمولی بود

خیلی بیشتر از معمولی معمولی بود

قلم نویسنده های الان به نظرم خیلی بهتر 

من اصلا دوسش نداشتمی ۷۰ ۸۰ صفحه رو خوندم ولش کردماونم ب زور و با زجر

خب خوبی چشمهایش همینه دیگه 

تا صد صفحه اول گیج و مبهوت هستی که این اتفاقات و حرف ها یعنی چی؟ 

بعد از اون 

گره های اول کتاب یکی یکی باز میشه 

به نوعی داستان رو از آخر به اول میگه

بزرگ علوی چون بیشتر به کارهای سیاسی پرداخت و در دارو دسته تقی ارانی بود و توی تله حزب توده افتاد نتو ...

ملموس بود

ولی جذاب نبود

قلم خیلی شاهکاری نبود

اون طور که تعریفش کردن

یه شاهکار معرفی کن بخونم لطفا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔