2777
2789
عنوان

بازوی آویزون

60 بازدید | 13 پست

من بازومو وقتی باز میکنم آویزونه ۱۷ سالمه خودمم لاغرم 

چکار کنم 

پوست و یکم چربیه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دمبل بگیر تو خونه بزن

چندتا بزنم چجوری، دستام درد میگیره بعدش؟ چون هرروز امتحان داریم باید کلی بنویسم 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

هیچی برا همه همینه دمبل هم بزنی ول کنی بد تر میشه بعدشم عضلاتت میسوزه

جدی یعنی نزنم دمبل؟ آخه من هرکسی همسنم میبینم با وزن های مختلف دستش و بازوهاش قشنگ مثل ساعدش میمونه سفت و باریکه نه مثل من که وقتی باز میکنم آنقدر آویزون میشه تا زمین میرسه انگار

باید ورزش کنی عضلاتت سفت بشهقرص منیزیم هم بخور اتو اشغال نخور

مامانم نمیذاره برم باشگاه وگرنه من خیلی تشنه ی باشگاهم، خونه هم نمیشه واقعا ورزشی کرد که مفید باشه جدای اینکه کنکوری هم هستم 

جدی یعنی نزنم دمبل؟ آخه من هرکسی همسنم میبینم با وزن های مختلف دستش و بازوهاش قشنگ مثل ساعدش میمونه ...

منم هفده سالمه و یکمی مثل تو ام   شاید چاق و لاغر شدی ک اینجور شده  اون ها هم یا خیلی لاغرن یا ژنشون هست

تنها رقیبم آدمیه که دیروز بودم 🚶‍♀️.️ 

منم هفده سالمه و یکمی مثل تو ام شاید چاق و لاغر شدی ک اینجور شده اون ها هم یا خیلی لاغرن یا ژنشون ...

آره خب از، 63 شدم 52،ولی بخاطر اون نیست چون قبلش هم با اینکه بازوهام تپل تر بود ولی قشنگ معلوم بود که چربی از عضله جداست و آویزونه الان فقط لاغرتر شده آویزونیش نمایان تر شده

چرا همه ژن های خوب مال بقیه ست؟ 🥲

مامانم نمیذاره برم باشگاه وگرنه من خیلی تشنه ی باشگاهم، خونه هم نمیشه واقعا ورزشی کرد که مفید باشه ج ...

ن کی گفته نمیشه من توی همین خونه روزی دوساعت ورزش میکردم حرکات کششی دمبل و...

الان اضافه وزن ندارم در حد حرکات کششی میرم

آره خب از، 63 شدم 52،ولی بخاطر اون نیست چون قبلش هم با اینکه بازوهام تپل تر بود ولی قشنگ معلوم بود ک ...

😂نمیدونمــــ منم تو این سن ترک پوستی عذابم میدهههه

تنها رقیبم آدمیه که دیروز بودم 🚶‍♀️.️ 

😂نمیدونمــــ منم تو این سن ترک پوستی عذابم میدهههه

یه سوال غیر مرتبط، تو از وقتی وارد هفده شدی زندگیت عجیب نشده؟ مثلا خیلی سختتر یا...؟ 

چون مال من شده