2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا خریدن اینجور نیست که یکی دو ماهه توقع سود آنچنانی داشته باشین 

بالای 7 8 ماه باید بمونه سرمایه اتون 

اگر میخواین یکی دو ماهه به سود برسید نخرید 

اما اینم بدونید ارزش پول پایین و پایین تر میاد در هر صورت

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

طلا خریدن اینجور نیست که یکی دو ماهه توقع سود آنچنانی داشته باشین بالای 7 8 ماه باید بمونه سرمایه ات ...

من برا سرمایه می‌خوام پولم مصرف نشه ولی خب پولم زیاد نیس برم با این قیمت بخرم هیچی نمیشه 

من برا سرمایه می‌خوام پولم مصرف نشه ولی خب پولم زیاد نیس برم با این قیمت بخرم هیچی نمیشه

سکه پارسیان هم نمیشه؟ 

سکه هاش که سوتیه گل 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بیاد پایین دوباره می‌ره بالا خب هی ثابت که نمی‌مونه

همون پایین بیاد من دم پاساژم😂😂🤦🏼‍♀️

ایشالله دو سه روز بیاد پایین دعا کن و ایشالله بتونم اون موقع بخرم و خبر دار شم 

نه بابا حد سی تومان اینا دارم می‌خوام گوشواره اینا بخرم

زودتر بگیرین نهایتا 300 400 تومن پایین میاد که زیاد فرقی نداره تو نرخ نهایی 

منم ماه دیگ میخواسم برم سرکار طلابخرم😂

بالا یا پایین برای مایی ک نداریم و فرقی میکنه

اینقدر گرون شده ک عروس دامادهای جدیدم بدل میگیرن موقع عقد دست هم میندازه جلو دیگران ابروشون نره

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜