2777
2789

اره ادمای سمی و بدجنس و حسود و دورو و ریاکار و چاپلوس و خودشیفته و خودخواه و بی رحم و سادیسمی 

اختلال شخصیت دارن فقط سگ‌ محل چون با دیگران بازی روحی روانی میکنن و دیگران و شکنجه و ازار روحی میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بیماری اختلال دو قطبی داره.... کسی هس دور و بر؟ واقعا نیاز دارم با یکی هم شرایط خودم دردودل کنم. ...

نه ما نداریم ولی حتما از تراپیست کمک بگیر خواستی حرفم بزنی من هستم 

نه ما نداریم ولی حتما از تراپیست کمک بگیر خواستی حرفم بزنی من هستم

اره واقعا میخوام برم من تابحال تو این مورد با هیچکیی صحبت نکردم هیچکس! 

مامانم دو سه ساله مبتلاس 

ولی خداروشکرر ی چند ماهی میشه قرصاشو میخوره خوب شده دعا کنید به اون روزا برنگردیم.... 

از اون موقع ها مشمل قلبی گرفتم.

اره واقعا میخوام برم من تابحال تو این مورد با هیچکیی صحبت نکردم هیچکس! مامانم دو سه ساله مبتلاس ولی ...

آره عزیزم حتما خدا کمک می‌کنه درست میشه توکلت به خدا باشه امیدوار باش

از مامانم متنفرم

باورتون نمیشه در چه حد

هر چی تلاش کردم درس شه نشد! 

تو حین بیماریش خیلی کارا کرد یکیش خیانت بود باورتون نمیشه تنها کسی که میدونست داره خیانت میکنه منو آبجی بدبختم بودیم داغون شدم ازاون موقع دیگه نتوتستم مثل قبل شم ازش واقعا متنفرم

نوجوونیمو تباه کرد....