2777
2789
عنوان

دیشب ی خواب عجیب دیذم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 106 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه خداشکربخیرگذشت🤣🤣

🤣

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بفرما

من خواب دیدم برامون مهمون اومده که پسرخالم و دخترخالمو و خاله ام و شوهر خالم هستند و خونمون بودند گفتند می‌خوایم بریم بیرون همگی رفتند من بهشون گفتم کار دارم شما برید منم میام پیشتون بعد که از خونه زدم بیرون پیاده میرفتم تو هر خیابان که میرفتم  مارهای کوچیک و بزرگ می‌دیدم  از مار مثلا ۲۰ یا ۳۰ سانتی تا مار ۷،۸ متری  این مارها بهم زل میزدن ولی بهم حمله نمیکردن  تو بلوار نزدیک خونمون یه مار خیلی بزرگی بود که ترسیدم از جلوش رد شم منو ببینه بهم حمله کنه از جایی رفتم که منو نبینه خیلی مار تو خوابم دیدم  ( من تو واقعیت از پسرخالم خوشم میاد) میخواستم ببینم تعبیرش چیه؟

خیلی فکرمو مشغول کرده

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
سلام خواهرم رابطه خاله ت با تو چطوره

با هم خوبیم از هم دوریم سالی یک بار معمولا همو میبینیم ( خانواده خالم از نظر وضعیت مالی و سطح تحصیلات از ما بالاترن)

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
بعدا جوابتو میدم

عزیزم منم ی خواب خیلی عجیب دیدم خواب دیدم داداشم خودکشی کرده با قرص و روی تخت بیمارستانه اینقد گریه میکردم زاری میکردم بعد ی نفر ی تیکه غذا اورد گفت این غذایی ک امام زمان و مادرش روی سفرش نشستن خیلی عجیبه برام 

با پسر خاله ت نیت ازدواج داری

ببخشید منظورتونو نفهمیدم

یعنی با پسرخالم ازدواج میکنم؟