2777
2789
عنوان

دیشب ی خواب عجیب دیذم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 106 پست
قسم یعنی قسمت دیگه ی قسمت خواب ها افکار خودمون هستند....یکی شیطان بهمون حمله میکنه که غم بده یکی هم ...

باشه عزیزم مرسی 

منظورتون همون خوابی ک حضرت زهرا قبل شهادتشون دیدن؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

برا راحت شدن خیالت بخاطر خواب نمیگم ها...کلی میگم ی دعای طول عمر هست تو مفاتیح حتی میشه تو گوشی هم س ...

مرسیی عزیزم

نه اتقاقا دچار ترس نشذم فقط کنجکاو شدم؟

ابن درسته میگن اولین تعبیری ک کرذی برای خواب همون تعبیرش میشه؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیرالمومنین علیه السلام نقل میکند:

روزی در محضر پیامبر ص اینگونه دعا کردم: "خدایا مرا محتاج احدی از مخلوقاتت نکن. "

پیامبر ص فرمود: «اینگونه نگو. زيرا هيچ كس نيست، مگر آن كه به‌ مردم نيازمند است».

گفتم: پس چه بگويم، اى پيامبر خدا؟
فرمود: بگو:
"خدايا! مرا نيازمند بدترین مخلوقاتت قرار مده"

گفتم: اى پيامبر خدا! بدترین مخلوقات چه كسانى هستند؟
فرمود: كسانى كه هرگاه عطا کنند منّت میگذارند و هرگاه دریغ میکنند بد میگويند(و طعنه) می زنند.

{تنبيه الخواطر، ج 1، ص 39}

باشه عزیزم مرسی منظورتون همون خوابی ک حضرت زهرا قبل شهادتشون دیدن؟

نه 

ی خواب هست که مثل کابوس و فوت کردن لوده.

فرداش حضرت زهرا و...پیامبر میرن بیرون و انگار دقیقا به محل خواب میرسن...پیامبر گوسفند برا کباب میکشه...حضرت زهرا شروع به گریه می‌کنند.

دلیلیش رو میپرسن 

میگه دیشب این خواب رو دیدم...بعد از این شما فوت شدین...

پیامبر شیطانی که این خواب به حضرت زهرا نشون داده احضار و توف میکنه صورتش

سرچ کن 

خیلی وقته خوندم دقیقش یادم نيست 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

مرسیی عزیزمنه اتقاقا دچار ترس نشذم فقط کنجکاو شدم؟ابن درسته میگن اولین تعبیری ک کرذی برای خواب همون ...

اینو نمیدونم گلم

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

نه ی خواب هست که مثل کابوس و فوت کردن لوده.فرداش حضرت زهرا و...پیامبر میرن بیرون و انگار دقیقا به مح ...

سلام ببخشید من چندشب پیش خواب یک نفر از نزدیکانم دونفر رو که باز از نزدیکانم بود رو اول ملافه پیچ کرد بعد با خونسردی آتش زد .خیلی حالم بد شد

سلام ببخشید من چندشب پیش خواب یک نفر از نزدیکانم دونفر رو که باز از نزدیکانم بود رو اول ملافه پیچ کر ...

من از آیت الله فاطمی نیا شنیدم...آتش خوبه مثلا خونت آتش بگیره...

بعد مثلا ی خلیفه امام علی رو در آتش دیده بود.

ان شالله که خیر هست ،امام رضا میگه هر خ‌آبی دیدی بگو خیر هست.

تو سایت بچه ها میگن به آب نگاه کن یا تو دستشویی خوابت بگو...

من قبلا خیلی گیرخوابم هام بودم..‌اتفاقا جذب هم میکردم.بعد ولش کردم غوقش ی صدقه میذارم صبح کنار

من از آیت الله فاطمی نیا شنیدم...آتش خوبه مثلا خونت آتش بگیره...بعد مثلا ی خلیفه امام علی رو در آتش ...

ممنون  صدقه دادم ولی یه حال بدی داشت خوابم تو نت هم گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد

بچه داری

سلام عزیزم شما تعبیر خواب بلدی؟

برای حاجت رواییم دعا کنید یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برامون پیش اومده نذر امام حسین کردم به حق این روزای عزیز اگه حاجتم برآورده بشه نذرمو ادا کنم تروخدا به حق ۱۴ معصوم نفری ۱۴ صلوات به نیت رفع مشکل من بخونید التماس دعا ازتون دارم 🙏🙏
خواب دیدی میکنن

متوجه نشدم؟

گفتی خواب دیدی بهم میکن

اها اشتباه تایپی بود 😂