2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دقیقا بحث منو دوستامنمیدونم قد دقیقا کجای زندگی مشترک به دردشون میخوره تو از کابیت وسایل ورداشتن ...

اول اینکه واسه بچه خیلی مهمه چون ژنتیک پدر نقش خیلی زیادی روی بچه میذاره دوم از نظر طبیعت مرد هیکلی ابهت بیشتری داره و کنارش احساس امنیت و اعتماد ب نفس بیشتری داری و اینکه جذاب ترم هست

حالا قد خودم چنده ۱۵۶🤏🤣

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا خیلی بزرگ و مهربونه مگه نه ؟🥹💐🩷

گویا اینایی که تو خیابونن مهاجرن ایرانی نیستن به زودی ام برمیگردن کشور خودشون😂

شاید😂😂

وگرنه مردای ایرانی ۹۸ درصدشون قدشون زیر ۱۸۰ 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

همش حرفهمن‌پنج ساله هنوز ظاهرش برام عادی نشدههربار ک زیباییش رومیبینم بیشتر دلم میلرزهنصف دعواهایی ک ...

من 6.7 ساله متاهلم
ظاهرش شاید تا سال اول ازدواج به چشمم میومد
گویا شخصیت ادما متفاوته

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

اول اینکه واسه بچه خیلی مهمه چون ژنتیک پدر نقش خیلی زیادی روی بچه میذاره دوم از نظر طبیعت مرد هیکلی ...

من خودم ۱۷۰ ولی برام اصلا مهم نیست قد پارتنرم چند باشه

و برام هیچ جذابیتیم نداره

در مورد بچه هم ترجیح میدم بچم یه آدم باهوش و موفق کوتاه باشه تا یه دراز احمق

قد بلند بودن خوبه ولی از واجبات نیست

اول اینکه واسه بچه خیلی مهمه چون ژنتیک پدر نقش خیلی زیادی روی بچه میذاره دوم از نظر طبیعت مرد هیکلی ...

عزیزم قد خودت ۱۵۶ باشه مگه چشه؟؟

قد برا مرد مهمه زن خوشگلی براش مهمه 

خب ژنتیک قد واقا از پدر به ارث میرسه برا مرد مهمه ن زن

قدش 184 

من واقعا ظاهر برام مهمه ولی ن در اون حد ک بگم خیییلی خوشگل باشه از این سختگیری ها فقط طرف ب دلم بشینه چون از قیافه کسی خوشم نیاد نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم حتی حرف زدن عادی چ برسه همسر هم آغوشی واقعا بدم میاد

پارنترمم چهره بانمکی داره قبلا عکسشو گذاشتم با عکس خودم تاپیکم پربازید بود شاید بوده باشی یادم نیس

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍