2777
2789

یادم رفت از دکتر بپرسم نحوه مصرف قرص سیپروترون کامپاند چطوره از روز چندم پریود باید شروع به خوردنش کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ برای جلوگیری از بارداری مصرف میکنی از روز اول

اگ برای کیست یا تنبلی یا اندروژن بالا و عدم تعادل هورمونیه از روز3پریود

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

اگ برای جلوگیری از بارداری مصرف میکنی از روز اولاگ برای کیست یا تنبلی یا اندروژن بالا و عدم تعادل هو ...

واسه تنبلی مصرف میکنم دو ساله دارم براساس چیزی که تو گوگل خوندم از روز پنجم میخورم بعد الان گفتم شاید اشتباهه اصلا

واسه تنبلی مصرف میکنم دو ساله دارم براساس چیزی که تو گوگل خوندم از روز پنجم میخورم بعد الان گفتم شای ...

دوساله داری سیپروترون کامپاند میخوری؟ 😳بی وقفه؟ 

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

آره این مدتم چندین بار رفتم دکتر ولی هی یادم میره ازش بپرسم چجوری بخورم

حتما ازمایش انزیم کبدی بده مصرف بلند مدت سیپروترون کامپاند توصیه نمیشه معمولا مثل ال دی نیست ک بشه خیلی ادامش داد

حتمااااااا بده برا کبد خیلی ضرر داره. 

شما اندروژنتون بالا بود؟ سیپروترون کامپاند تنها بهتون دکتر داد یا با بقیه داروها

حتما ازمایش انزیم کبدی بده مصرف بلند مدت سیپروترون کامپاند توصیه نمیشه معمولا مثل ال دی نیست ک بشه خ ...

والا ازش پرسیدمم یه بار که این خطری نداره گفت نه بدون عوارضه 

خوب شدین گفتین آره باید برم یه آزمایش بدم 

نمیدونم والا سونوگرافی گرفت از رو اون فهمید تخمدان پلی کیستیک دارم فقط همینو داد

والا ازش پرسیدمم یه بار که این خطری نداره گفت نه بدون عوارضه خوب شدین گفتین آره باید برم یه آزمایش ب ...

والا جوریکه من شنیدم مصرف بلند مدتش ضرر داره حالا میخوای مجدد بپرس از دکترت بپرس، ی ازمایشم بده ضرر نداره