2777
2789

خدایا کمک دلتنگم

دوستاتون تگ کنید شاید یه راهی دادن دلم آروم بگیره 😭😭😭🥺🥺تروخدا رحم کنید به دل عاشقم

مت با این بهرام افشاری برنامه داشتم

۶ میلیون دادم رفتم ساری و مشهد ببینمش 

به قرآن مجید گدای کنار خیابون بود میخواستم گناه من چیه که عاشقم پیام بدم یا نه تروخدا بگید

۴ سانس رفتم عکسم گرفتم شماره تهیه کننده و رفیقش کا همون هست رو دارم بهش بگم به بهرام بگه دوسش دارم خدایا یه موقعی ۵۰۰ تا تاپیک زدم که دوستم میخواتش ولی دروغ بودم خودم میخوام کمک دوست دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا اگه گدای سر چهاره هم بود میخواستم

من از تیر ماه دوسش دارم براش تاپیک میزنم از تهیه کننده شمارشو گرفتم محمد قدس خیلی هوله بدم میاد ازش مجبورم بهش پیام بدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا به دادم برسه خیلی سختمه محض اطلاع تازه رفتم تو ۲۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشفته تو از اون بالا بالاهاییی؟چند تا سهمیه تاپیک داری😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033  قلبم مال توئه و همیشه مال تو میمونه ♥️ ️A به جای این که هی از اومدنم ناراحت باشین و پیامای چرت بدین میتونین برا متاهل شدنم خوشحال باشین و آرزوی خوشبختی کنین🦦تشکر

کاش تو تعلیق شی

حس میکنم تاپیکات واقعی نیست ایستگامون کردی

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

ک.رخر دیگ

🤣🤣🤣

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033  قلبم مال توئه و همیشه مال تو میمونه ♥️ ️A به جای این که هی از اومدنم ناراحت باشین و پیامای چرت بدین میتونین برا متاهل شدنم خوشحال باشین و آرزوی خوشبختی کنین🦦تشکر

🥴🥴🥴🥴

بدون شناخت بدون اینکه بدونین طرف واقعا چجور آدمیه چجور عاشق میشین؟؟🥴🥴🥴

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

واقعا عاشق این شدی !!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**