2777
2789
عنوان

من عقدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 72 پست
والا من به عنوان یه آقا موندم پسره چه طوری روش شده این حرفو به بابات بزنه .رو نبوده که سنگ پای قزوین ...

بچها دوستان نمیدونست متاهلم گفت اگه اجازه بدید با خانواده تشریف بیارین جهت خواستگاری از دخترتون گفت دخترم عقده ولی در حال جدا شدن گفت اگه میخاد جدا بشه واقعا من میخامش حتا اگه دختر نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان مشکلت چیه چون شوهرت خیانت کرده ‌خوای بری سمت اون پسره یا چون خواستگاری کرده و این همه خواها ...

خیانت دیدم ولی از چشم افتاد خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد خیلی دوسش داشتم ولی خب الان در حال جدا شدنم پسره خیلی پسر چشم و دل سیری خوانوادش بابامو میشناسن و همینطور بابام و می‌تونست با خودم ارتباط بگیره اگه هدف بدی داشت نه اینکه سریع خواستگاری کنه

به خاستگار کار ندارمولی عقدی و رابطه نداشتیخیانت کده حتمااااا جداشوتو زندگی بدتر میکنه

اگه تایپک قبلیم که گفتم شوهرم ازم رابطه میخاد رو بخونی متوجه میشی که تا یه قدمی نزدیکی با شوهرم رفتم متوجه خیانتش شدم

بچها دوستان نمیدونست متاهلم گفت اگه اجازه بدید با خانواده تشریف بیارین جهت خواستگاری از دخترتون گفت ...

اصلا من با اونجاش کاری ندارم.والا بلا رو میخواد به بابای دختری که هنوز طلاق نگرفته این حرفو بزنی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

نگاه کرد بهم و سریع به بابام گفت شمارتو داشته باشم عمو برا خرید فلان چیز

خیلی هم عالی از شوهرت جدا شو و با ابن آقا آشنا شو خوب تحقیق کن از همه جا اینستاش کسایی رو که فالو داره تا مردمی که میشناسنش و رفیقاش