شوهرم خیانت کرده تا الانم رابطه نداشتیم دیشب تایپک زدم که یه پسره خوشش اومده الان خواستگاری کرده از بابام بابام گفته عقده گفته من دخترتو میخام حتا اگه زن باشه
والا من به عنوان یه آقا موندم پسره چه طوری روش شده این حرفو به بابات بزنه .رو نبوده که سنگ پای قزوین ...
بچها دوستان نمیدونست متاهلم گفت اگه اجازه بدید با خانواده تشریف بیارین جهت خواستگاری از دخترتون گفت دخترم عقده ولی در حال جدا شدن گفت اگه میخاد جدا بشه واقعا من میخامش حتا اگه دختر نباشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب الان مشکلت چیه چون شوهرت خیانت کرده خوای بری سمت اون پسره یا چون خواستگاری کرده و این همه خواها ...
خیانت دیدم ولی از چشم افتاد خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد خیلی دوسش داشتم ولی خب الان در حال جدا شدنم پسره خیلی پسر چشم و دل سیری خوانوادش بابامو میشناسن و همینطور بابام و میتونست با خودم ارتباط بگیره اگه هدف بدی داشت نه اینکه سریع خواستگاری کنه