2777
2789
عنوان

من عقدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 72 پست
طلاق بگیرولی زن اونی ک خاستگاری کرده نشوچقدر بیشرفه ک از زن شوهردار خاستگاری میکنه و پاپیچ میشه

نمیدونست متاهلم خواستگاری کرد وقتی بابام گفت متاهله ولی با شوهرش مشکل داره میخاد جدا بشه گفت من میخام دخترتونو اگه میخاد جدا بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوری ک شما گفتی غیر مستقیم بود؟از این مستقیم تر که زن هم باشه قبوله؟

قبلش نمیدونست متاهلم بابام بهش گفت دخترم عقده درحال جدا شدن گفت دخترتو میخام حتا اگه زن باشه

وقتی در شیرین ترین زمان که همه چیز تازگی داره و پر از هیجانه خیانت میکنه 

بعدا هم میکنه👌🏻

طلاق

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

والا من به عنوان یه آقا موندم پسره چه طوری روش شده این حرفو به بابات بزنه .رو نبوده که سنگ پای قزوینه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

خوب الان مشکلت چیه چون شوهرت خیانت کرده ‌خوای بری سمت اون پسره یا چون خواستگاری کرده و این همه خواهانته دلت می‌خوادش

الان توی تعهدی و تعهد به نظرم اولویت برای من پس اول اینو کنسل کن تا برسی به دومی