😂😂 من از دست تو چکار کنم ها؟ نه بگو چکارکنم خدایش چرا آدم نمیشی؟ چرا اینقد از درد و رنج لذت میبری؟ چرا از هر فرصتی استفاده میکنی تا حال خودتو بگیری آخه آشغال مگه من غیر از تو کیو دارم هاااان؟ داری چه بلایی سرم میاری داری با من چکار میکنی؟ متوجه هستی داری هر روز از خدا دور و دورتر میشی حالت بهم نمیخوره اینقد به خودت قول دادی و 24 ساعت بعدش زدی زیر همه چی تو چی کم داری؟ خدا چی برات کم گذاشته خدا برات بهترین مادیات و معنویات برات فراهم کرده به تو چیزای داده که لیاقتشو مطمئنم نداشتی تو خیانت کردی به هدیه های خدا خیانت کردی تو اونا رو ندیدی یه مدت سر گرمت کردن و بعد بشون پشت کردی زخمیت کردن؟ وجودتو با درد آشنا کردن؟ خب بدررررررک مگه زندگی غیر از اینه مگه نمیگی همه کس و همه چی برای من وسیله هستن برای تقرب به خدا پس چرا اینقد به کشاورزهای دردات بها میدی چرا مثل قبل بی تفاوت نیستی؟ مگه باور ها غیر از اینه که بشون عمل کنی پس چی شد چرا حالت اینه چرا فقط حرررفییی لعنتی تو که باید از این آدما ممنون باشی لعنتی اگه اونا نبودن تو شاید هیچ وقت مذهبی نمیشدی هیچ به خدا و اولیای اون پناه نمیبرید تا آخر عمر همون بت های برات میموندن که تو میپرستیدیشون پس تموم شن تمومش که که داری منو در این مردابی که برام درست کردی تمومم میکنی اون دختر خوب بهم برگردون