2777
2789
عنوان

دلم از حرف مادرم خیلی گرفت😔

188 بازدید | 15 پست

الان ک مینویسم با دلشکسته و‌گربون مینوبسم 

من ۶،۷ ماه پیش تا الان ۱۲ کیلو چاق تر شدم 

دلیلش بخاطر قرص اعصاب و فوت پدر و پرخوری بود این طی ورزش میرفتم ول میکردم چون همسرم میخاست برم همراهش سرکار کار کنیم

الان مامانم بارها به شوخی بهم میگه قوچعلی 

الانم میگه نگاه کن هیکلتو مثل زنای حامله ای برو ورزش تو از باشگاه سانس عمومی بدری باید بری خصوصی تا کم کنی الان نگاه نکن شوهرت قربون صدقت میره یکم دیگه چاق تر بشی میره پی زن دیگه

دلم خیلیییییی گرفت از حرفاش 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرف بدی نزده منم موقع حاملگی خیلی چاق شدم ۱۰۰ کیلو شدم همه میگفتن به شوخی قوچعلی😀

ولی تو تقصیری نداری این قرصهای اعصاب به تنهایی یه آدمو میتونه خیلی چاق کنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

مامانا یه استرس هایی دارن که بعصی وقتام بیخود نیستا یعنی هستند مردای بیشعوری که اینطورین؛ ولی میخوام بگم منطوری ندارن ولی استرس هم دارن هی میان در قالب شوخی خنده و تیکه به ادم بگن بدتر ادم مخش میپاشه . ناراحت نشو