2777
2789

سلام برای ی اختلافی بین دوتامون رفته پیش روانشناس خانم ، هرچی میگم اسمشو بگو کی بوده میگه نمیگم

روانشناس چندتا از دوستامم هست نمیخوام اسمشو بگم

دیشبم الکی به من گفت روانشناسم اقاست ی اسمو فامیل الکی گفت

منم ی دعوا شدید باهاش کردم کات کردیم

اخه چه دلیلی داره اسم روانشناسو نگی تازه من گفتم نمیخوام برم پیشش فقط میخوام بدونم کی بوده

حق با توعه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

روانشناسش حتما خواهرش بوده🤣

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با ایشون 

به حریم شخصیش احترام بزارین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

حتما ترس اینو داره که الکی بگی نمیری و بعدا اسرارش پیشت فاش شه وگرنه دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

عزیزم من وقت خواستم بدونم کی بوده بعدم مشکل هردومونه به منم ربط داره

ایشون دوست نداره بگه شما هم میتونی بری پیش روانشناس و صرفا بگی رفتم نگه بگی پیش می رفتم و چی گفتم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حتما ترس اینو داره که الکی بگی نمیری و بعدا اسرارش پیشت فاش شه وگرنه دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه

اخه اولین بارشه پیش این میره بعدم اختلاف تو رابطمونه به هردومون ربط داره چه دلیلی داره مخفی کنه

اخه اولین بارشه پیش این میره بعدم اختلاف تو رابطمونه به هردومون ربط داره چه دلیلی داره مخفی کنه

از همون اول باهاش شرط میکردی باید باهم برید 

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

ایشون دوست نداره بگه شما هم میتونی بری پیش روانشناس و صرفا بگی رفتم نگه بگی پیش می رفتم و چی گفتم

اخه ما سر راه ازدواجمون ی مانع دوطرفه داریم که من بهش گفتم برو پیش روانشناس مشکلمونو بگو صداشو ضبط کن من گوش بدم ببینم چی میگه

چون خودم سفر بودم نمیتونستم برم

اول که الکی گفت یادم رفته و صداشو ضبط نکرد بعدا حتی جنسیت اون خانمم عوض کرد