2777
2789
عنوان

من خیلی خسیسم

101 بازدید | 3 پست

من واقعا خسیسم

ینی تا یکم از کارتم خرج می کنم حالم بد میشه

نمیتونمم خرج نکنم لازم دارم

ولی باز هم دلم میخواد بخرم هم دلم نمیاد پولامو خرج کنم

ینییییییی قسم خوردم تا بهار نه لباس می خرم نه کفش می خرم نه هیچیییی

ولی خب بدبختم باید پول دارو و دکتر رو بدم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

هرماه مقداریشوهرچند کم پس انداز کن 

باقیشو خرج کن کیف کن ، میخای بمونه برا کی

به خودت احترام‌بزاری بهت احترام میزارن

به خودت اهمیت بدی بهت اهمیت میدن

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هرماه مقداریشوهرچند کم پس انداز کن باقیشو خرج کن کیف کن ، میخای بمونه برا کیبه خودت احترام‌بزاری بهت ...

اخه من دانشجوام سرکار نرفتم پولدار هم نیستم.

😭😭

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من دانشجوام سرکار نرفتم پولدار هم نیستم.😭😭

خب پس خسیس نیستی ،محتاطی ،حسابگری که درستشم همینه

الویت بندی کن همیشه

ولی براخودت کم نزار  ،چیزی چشمتو میگیره اگ پولش داشتی،شرایطش بود بخر

منم خیلی محتاط بودم، البته ک من واقن پول نداشتم ک بخام خرج کنم، ازدواجم کردم همینطور موندم،عالم و ادم رو الویت قرار میدم به جز خودم، مخصوصن بعد بچه هام،۱۰دست برااونا لباس میخرم یه دست براخودم

درصورتیکه چنماه بعدش ک میگذره، بهش فکر میکنم میگم اونقدرام خرجی نبود کاش فلان چیزو برا خودم خریده بودم

شوهرم بهم پس انداز میداد ، تااینکه چنماه پیش کل پس انداز رو همشو‌براخودم خرید کردم، شوهرم اونقدر تعجب کرد ،و گیر داد

تازگیا بهترشدم، شماهم حتمن حد وسط رو بگیر ک عادت نشه برات

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍