2777
2789
عنوان

دوستانی که خونشون مبل ندارن

1729 بازدید | 115 پست

یه سوالی دارم شاید مسخره باشه از نظرتون 

شمایی ک مبل ندارید موقع پذیرایی مثلا ظرف میوه و شیرینی رو همون وسط میزارید یا بعد اینکه پذیرایی کردید میبرید اشپزخونه؟میخام برم خونه یکی من باید کاراشو بکنم و پذیرایی اینا حالا این سوال پیش اومده واسم😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه مبل داشته باشی چه نداشته باشی باید بزاری وسط دیگه حالا یا روی میز یا زمین.

تو خونه ندیدی تو تلویزیون که دیدی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من میذاشتم می‌موند

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.