گویم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود؛با غم آنها که برایمان جان داده اند چه کنیم ؟🖤🕊️11780 سپهر بابا کجایی..🖤مارا از مرگ میترسانند انگار که ما زنده ایم<<به آیندگانتون بگیدروزی که ماشه کشیده شد ، ما تو مزرعهی آرزوهای بر باد رفته در میان خوشههای سوختهی جوانی داشتیم رویا میکاشتیم ؛ واقعا حیفمون بود ..>> نسلی عاشقت شدکه هرگز تورو ندیدپدر ایران>>
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷
گویم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود؛با غم آنها که برایمان جان داده اند چه کنیم ؟🖤🕊️11780 سپهر بابا کجایی..🖤مارا از مرگ میترسانند انگار که ما زنده ایم<<به آیندگانتون بگیدروزی که ماشه کشیده شد ، ما تو مزرعهی آرزوهای بر باد رفته در میان خوشههای سوختهی جوانی داشتیم رویا میکاشتیم ؛ واقعا حیفمون بود ..>> نسلی عاشقت شدکه هرگز تورو ندیدپدر ایران>>