2777
2789
عنوان

چقدر دلم برا خودم سوخت🙂💔

153 بازدید | 6 پست

رفتم جزوه بگیرم خیابون طول کشید چاپ شه یه عکسیم دادم خیابون چاپ شه دیگ دفتم گشتم برا مامانم روز مادر دستبند نقره خریدم

اومدم خونه طول کشید شهر ماهم کوچیک هرچقدر دلش خواسته زدم و هرچی فش خواسته گفته🥲💔دلم برا خودم میسوزه که انقدر مامانم برام مهمه ولی مامانم برا تولدم نخرید نگران نمیشه فقط وامیسته غر فش و کتک

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

خب بهش زنگ میزدی میگفتی کارت طول میکشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته دلت شکست ولی بهش حق بده نگرانت باشه و بخاطر نگرانی از کوره در بره 

اوضاع و زمونه رو ک خبر داری گلم واقعا واسه بزرگترا استرس وارد میشه

من خودم خواهر کوچیک دارم یه دیقه دیر میاد قلبم میاد دهنم دیگه بچه خود آدم ک شیرین تره 

از دوست داشتن زیادشه و حساسه روت 

حالا خیلی عصبی شدی فقط با لحن اروم بهش بگو و بفهمون ک نباید میزدتت 

برای‌شنیدن‌صدای‌پرنده‌ها قفس‌نخر! درخت بکار😉💚

خب بهش زنگ میزدی میگفتی کارت طول میکشه

۱۰۰بار گفتم هعی زنگ زدم ک فلان جام کلا هروقت برم بیرون قبل ظهر بعدازظهر هر ساعتی بگردم اینجور میکنه 

درسته دلت شکست ولی بهش حق بده نگرانت باشه و بخاطر نگرانی از کوره در بره اوضاع و زمونه رو ک خبر داری ...

ازش بدم میاد دیگ هر بلایی دلش میخواد داره سرم میاره دوسش ندارم اصلا خیلی داره باهام بد تا میکنه همش بهم میگ تو خرابی تو فلانی 

نگران من نیس

نگران یکی من و تو خیابون بیینه بگن چرا دخترش بیرون

عین یه بچه بارم اورده کسایی میزنه تو سرم که من از کاراشون خبر دارم 

همیشه باهام بده

بگم دوس ندارم این جوراب و بپوشم بقران قسم میخورم که بهم میگه تو سرخودی میخوای جورابی ک خودت میخوای بپوشی

چرا میگی رشته مورد علاقم و برم 

ازش بدم میاد🥲💔به هیچیم اهمیت نمیده دیگه ازش ضده شدم دوسش ندارم 

مامان من ادعاش میا چرا میرم تو اینستاش با یه عالمه مرد پست رد و بدل میکنه چرا چت میکنه چرا حرف میزنه بهشم بگی بدش میا هزار بار دیدم چه حرفایی زده 

مثلا یه غذایی درس کنم میگ اه اه خاک تو سرت از همسن و سالات یاد بگیر عرضه هیچی نداری چرا نمکش زیاده

کار کنم میگ چی کردی واسم به درد نمیخوری

کارم نکنم غر میزنه

همیشه بهم میگ به چیت مینازی دختر معتادی دیگه بابات معتاده 

این مامانه؟چون بزرگم کرده هیچی نباید بگم؟چون بزرگم کرده نباید خودم تصمیم بگیرم برا خودم؟چون بزرگم کرده هرچی دلش میخا باید بگه؟

من از معده درد داشتم میمیردم زجه میزدم وایساده بود بالاسرم داد و هوار و فش که خون گریه میکردم دیگ نمیخام خوبیاشو ببینم فقط بدی هاش مهمه واسم چون هرچی خوبی دیدم شده اینکه رفتم دکتر برام قرص افسردگی نوشته🥲ببخشید زیاد شد حالم خوب نیس اصلا دلم میخاد برم فقط