witeroze مدیر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4319 عنوان راسته ❤️❤️❤️❤️❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست میگن ارشد یکساله شده واقعا راسته ؟؟؟ تصویب شد ؟ لایککککککککک نکننننننننن 🙃 1404/09/12 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4319 هیچ کدوم...پیام نور ثبت نام کردم اما هیچی نخوندم نرفتم..افسردگی دارم..طلسم دارم..هزارتا درد..میخام ب ... صد درصد طلسم داری کدوم شهری ؟ لایککککککککک نکننننننننن 🙃
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4319 هیچ کدوم...پیام نور ثبت نام کردم اما هیچی نخوندم نرفتم..افسردگی دارم..طلسم دارم..هزارتا درد..میخام ب ... رشته پیام نور چی میخونی ؟ میدونستی پیام نور خیلی هم از دانشگاه علمی کاربردی بالاتره و تو دنیا معتبره ؟ لایککککککککک نکننننننننن 🙃
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 6706 رشته پیام نور چی میخونی ؟ میدونستی پیام نور خیلی هم از دانشگاه علمی کاربردی بالاتره و تو دنیا معتبره ... علوم تربیتی..ن نرفتم اصلا
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 6706 صد درصد طلسم داری کدوم شهری ؟ قربونت که فهمیدی یکی بالاخره منو فهمید..اصفهانم
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4319 علوم تربیتی..ن نرفتم اصلا بهت خواهرانه بگم رشته ات بدرد فرهنگیان میخوره تازه اگر قبول بشی رشته های زیادی داره پیام نور چرا رشته ی دیگه انتخاب نکردی ؟ الانم دیر نشده یه رشته بهتر انتخاب کن تو همون پیام نور بخون چه اشکالی داره بعدش برا ارشد برو ازاد یا دولتی لایککککککککک نکننننننننن 🙃
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 6706 بهت خواهرانه بگم رشته ات بدرد فرهنگیان میخوره تازه اگر قبول بشی رشته های زیادی داره پیام نور چرا رشت ... نمیدونم..نمیخام برم اونجا اصلا...ببین من اصلا هرتصمیم بگیرم یا بده یا نمیشه..میگم دیگ قفلم...میخام یعنی بخونم..اگ بتونم فقط...اینقدر نابود شدم سر جادو
witeroze مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 4319 نمیدونم..نمیخام برم اونجا اصلا...ببین من اصلا هرتصمیم بگیرم یا بده یا نمیشه..میگم دیگ قفلم...میخام ی ... درخواست میدم قبول کن لایککککککککک نکننننننننن 🙃