2777
2789

بستگی داره کی بگیره من سر بچه اولم که باردار بودم سه تا سونو رفتم چون کرنا بود بیشتر نمیتونستم برم دوتاش گفتن پسره یکیش گفت معلوم نمیشه اسم حسین و علی انتخاب کردم استخاره گرفت همکار شوهرم خودشم مونده بود گفت دوتاش خیلی خیلی بد اومدن دلیلش هیچکدوم نمیدونستیم تا دنیا اومد فهمیدیم دختره 🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولی در مورد انتخاب رشته دبیرستانم بود که بعد هم رفتم دانشگاه خیلی ناراضی بودم از اینکه رفتم اون رشته ولی بعدا به واسطه اون رفتم فرهنگیان 

دومی هم در مورد خواستگار بود که خوب اومد ولی من رد کردم و الان خیلی پشیمونم 

ولی این دوتارو رفتم ی آقایی رو به رو امام زاده کارش اینه برام گرفت

پیش کی استخاره بگیرم عزیزدلم

من خودم چندین بار گرفتم با این استخاره انلاین ها جوابش صد درصد درست میومد مثلا سر بارداریم همه اش میخواستم بدونم باردارم یا نه با اینکه صد دفعه میگرفتم جوابش یکی میومد . یا سر اینکه دختره یا پسره تو دلیم هی شرطی میذاشتم که اگر خوب اومد دختره اگ بد اومد پسره بد میومد!باز میگفتم نه حالا برعکس خوب اومد پسره بد اومد دختر 😂ببین پشت سر هم میگرفتم دوسه تاهااا ولی همه اش به پسر میومد و پسر هم هست. یا سر ازدواجمم همین . برای همین بهت میگم فرقی نداره از کی بگیری فقط دلتو صاف کن سعی کن ارتباط بگیری با خدا و در نهایت جوابو بپذیر

من خودم چندین بار گرفتم با این استخاره انلاین ها جوابش صد درصد درست میومد مثلا سر بارداریم همه اش می ...

ولی عزیزم من استخاره آنلاین گرفتم برای رابطه احساسی قبلیم سه بار پشت سر هم خیلی خوب اومد ولی اون طرف یه عوضی به تمام معنا بود 

نمیدونم شایدم دل من صاف نیست