2777
2789
عنوان

دشمنی شیطان با انسان

92 بازدید | 15 پست
اِحذَرُوا عَدوّا نَفَذَ في الصُّدورِ خَفِيّا
و نَفَثَ في الآذانِ نَجِيّا

بپرهيزيد از آن دشمنى كه پنهانى در سينه ها نفوذ مى كندو آهسته در گوشها افسون مى دمد .
( نهج البلاغة : الخطبة ۱۵۱ )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا یه شیاطنی دیدم  که .

شیاطین واقعی .

خیلی بدذات و دروغگو و.... هستن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نفس چی چی بود؟ اماره؟

در خلایق روح های پاک هست 

روح های تیره گلناک هست 

شعری از مولوی بود . نفس اماره ، بله و نفس لوامه و مطمعنه.

ولی شیاطین وجود ما خیلی حیله گر تر هستند ، همیشه هم به شکل امیال پست مثل شهوت و قدرت و حسادت نیستند . گاهی به شکل ناامیدی ، مهر و محبت زیاد و .. هم هستند .هر میلی که در درون انسان از - اوسط- یعنی اعتدال خارج بشه ، شکل شیطانی هست . البته این یک اصطلاح هست . اعتدال در زندگی ، یعنی همان درستی . خروج هر میلی از اعتدال ، شکل تا متعادل آن هست که ضربه به روح و جسم وارد می کنه . 

در خلایق روح های پاک هست روح های تیره گلناک هست شعری از مولوی بود . نفس اماره ، بله و نفس لوامه و مط ...

درسته درسته 

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

از شر شیاطین بیرونی ، میتونم تا حد زیادی دوری کنم ، ولی در مبارزه با شیاطین درونم ، نمی‌دونم چیکار ک ...

فقط حسادت .

حسادت  باعث میشه ادما  شیطان بشن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فقط حسادت .حسادت باعث میشه ادما شیطان بشن .

🍃پیامبر صلی الله فرمودند

🔸كارهاى خوب،
             انسان را از مرگهاى بد، نگه مى دارد

🔸صدقه پنهانى،
                    خشم خدا را خاموش مى سازد

🔸صله رحم، عمر را زياد مى كند

🔸و هر كار نيكى، صدقه است.

📚وسائل الشیعه جلد ۱۱