2777
2789
عنوان

کیا سیسمونی خریدن

43 بازدید | 7 پست

من بچه دوممه میخوام ضروریات بخرم ولی لوکس چقدر تقریبا هزینه میشه  بدون سرویس چوب فقط تحت های کنار مادر باشه کالسکه کارسیت و‌کریر. بیشتر صد میشه یا باهمون میشه جمعش کرد؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

با همون میشه

میترسم گرون شه سال جدیدهمه چی نشه‌جمعش کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قصد دارم برم چیزای گرون رو بخرم الان مزارم بعد سال چون برج ۳احتمالا زایمانم باشه کلی کار دارم با ...

منم کارا خونه هس دیگه بچه جدید میاد باید ی دستی ب سر رو خونه کشید ی انباری دارم اگه پسر شد باید بکنم اتاق براش هیچ کاریم‌نکردم. چیزا گرون ک نمیشه گف چیزا با کیفیت مثلا سرویس بهداشتی من برا دخترم موستلا خریدم برا اینم همینه هر تیکه اش دو ب بالاس  

منم کارا خونه هس دیگه بچه جدید میاد باید ی دستی ب سر رو خونه کشید ی انباری دارم اگه پسر شد باید بکنم ...

عزیزم انشالله ب سلامتی 

جایی قسطی بدن خوبه منم توی شهرمون ی سیسمونی بزرگ هست قرارها برم ببینم قسطی میدن همه چی وردارم از همونجا 

عزیزم انشالله ب سلامتی جایی قسطی بدن خوبه منم توی شهرمون ی سیسمونی بزرگ هست قرارها برم ببینم قسطی می ...

همچنین برای شما قسطی ک فکر نکنم با این نرخ دلار بدن حالا خدا کمک کنه بیشتر نشه