2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست
چقد ترسویی. تو کاری که درسته رو انجام بده و هزینش رو بده. همش میترسی معلومه اینجوری بچتم ترسو بار می ...

اها الان خوندم نه نمیترسم برای کارای قانونی فقط میخوام ببینم کجاهابرم که کارم پیش بره وگرنه حق با توعه ترسو بودن بده ادم و ذلیل بار میاره حق داری ولی من دنبال سنجیده عمل کردنم که به هدفم برسم وگرنه برم بزنم دیشو میگیره از سال بعد نیاد دوباره بیشتر بچمو اذیت می‌کنه 

خب میگم بچه باید آموزش ببینه برای این موارد و یاد بگیره وقتی تهدید میشه چه کاری باید انجام بده. خیلی ...

گیر دادی عزیزم ما بیخیال شدیم شما بیخیال نمیشی درکی از بچه نداری گلم بچس نمیفهمه هرچی تو بهش بگی بازم بچس دیگه میترسه ... بزرگ ک نیس تازه داداش من خیلی نسبت به سنش زرنگه و ما خیلی این موارد رو همگی بهش میگیم ولی خب الان تازه فهمیده شده و حرفامونو درک میکنه که شجاع باشه بیاد بگه معلم هرکاری میکنه باهاش چند وقت پیش معلمش بخاطر اینکه مشقشو ی صفحه دیگه نوشته اشتباهی دفترشو پاره کرده بود خیلی رک اومد گفت و ما رفتیم مدرسه دعوا کردیم چرا بخاطر ی صفحه مشق سربچه داد بزنع و دفترشو پاره کنه. 

ولی بچه کلاس دومی ۸ ساله هیچی نمیفهمه 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت چیع الان برن دم درشون بیاد پایین با چاقو ابکشش کنم 🤣🤣🤣🤣 عزیزم قانونی خالشو میگیرم الان زمو ...

😂😂😂😂 دیگه هرکاری از دستت برمیاد و عاقلانس بکن. من که تو شرایط شما نیستم جزئیاتش رو بدونم

گیر دادی عزیزم ما بیخیال شدیم شما بیخیال نمیشی درکی از بچه نداری گلم بچس نمیفهمه هرچی تو بهش بگی باز ...

خب باشه آموزش نده. من چیز خاصی نگفتم فقط گفتم باید به بچه ها آموزش داد. حالا شما مخالفی خب آموزش نده. دعوا که نداریم عزیزم.

قاشق داغ و گولاخو اولش گفتم چون معلوم نبود دخترش چقد آسیب دیده. ولی از اول حرفم این بود در همون حدی ...

ببخشید ما اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیم من میگم کلا قصاص کار ما نیست شما داری از این حرف میزنی که محکمتر بزنه!!!!! استارتر دیگه هودش عاقله ان شالله بهترین تصمیم رو بگیره

شما هم موفق باشید

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گیر دادی عزیزم ما بیخیال شدیم شما بیخیال نمیشی درکی از بچه نداری گلم بچس نمیفهمه هرچی تو بهش بگی باز ...

بچه ها تو خونه کنار ما زبونشون درازه شجاعن تو بیرون میترسن من حرفای شمارو میفهمم با گذشت زمان یاد میگیرن که بگن دختر منم نه سالشه خودشم نیمه اوله واقعا تو دوران بچگی ان 

بابا یکی هم اینجا نوشته بهشون میگم بچمو بزنن. خب هرکسی یه فرهنگی داره و هرکسی تا یه حدی به بچش آموزش میده و آگاهی آدما هم فرق داره. ما نمیتونیم همدیگرو مجبور کنیم به کاری. هر کسی نظر شخصیشو میگه.

شماهام اگه بچه تون یاد نمیگیره یا قبول ندارین، آموزش ندین. من از جای دیگه آگاهی بدست میارم و هرکسی مسیر خودشو میره. 

ببخشید ما اصلا حرف همدیگه رو نمیفهمیم من میگم کلا قصاص کار ما نیست شما داری از این حرف میزنی که محکم ...

اوکی گرفتم  چی میگی. میگی قاضی باید قصاص کنه. خب باشه قاضی قصاص کنه. هرکی علی الاصول باید قصاص کنه قصاصش کنه. چرا سر جزئیات گیر میدین. خب به قاضی بگو قصاص کنه.

اوکی گرفتم چی میگی. میگی قاضی باید قصاص کنه. خب باشه قاضی قصاص کنه. هرکی علی الاصول باید قصاص کنه ق ...

میشه لطفا دیگه ادامه ندی با من؟ نمیدونم واقعاااا مخاطب من چند سالشه که مثل بچه های نوجوون که یه فیلم‌دیدن و طبق‌اون نظر میدن حرف میزنید با کمال احترام!!!!!! میگی فرق نداره؟ مادر احساسی شده ناراحته حالش بد شما برمیگردی بهش میگی برو‌قاشق داغ بزن

برو‌زیرش بگیر

یکی رو ببر بزنتش...... بعد‌میگی جزییات،؟؟ یه وقتی ادما از شدت ناراحتی هرچی بهشون بگی انجام‌میدن

شما که دلسوزی و در جریانی و ماشالله اگاه و‌عاقلی راه درست رو‌نشونش بده نه اینکه بدتر تحریکش کنی برا اینکه بدتر بکنه این قضیه رو

اگه خدای نکرده این مشکل برا شما پیش اومد با روش خودتون‌ حلش کنید ما ها هم با روش خودمون

تموم شد و رفت دیگه حای بحثی‌نیست

خدانگهدار

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب باشه آموزش نده. من چیز خاصی نگفتم فقط گفتم باید به بچه ها آموزش داد. حالا شما مخالفی خب آموزش نده ...

عزیزم میگه بچه اموزش حالیش نمیشه هرچی بگی تو وقتی بترسه عمل نمیکنه . 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کاش این دعوایی بودن ِ شماها در برخورد با معلمای کودک آزار بود. و قانون مند بودنتون هم همینطور.

منم از اول گفتم قانونی. دیگه هرکسی خودش عقل داره بره قانون رو بخونه و برا منی که هنوز این مورد پیش نیومده ، دلیلی نداره برم قانون رو با جزئیات بخونم. هر وقت پیش اومد خدا نکرده، همون موقه قانون رو میخونم ولی از راه قانونی حساب آدمای کودک آزارو میرسونم.

شما به فکر حقوق اون بچه های بی گناه باشین و انرژی و خشمتون رو سر معلمای کودک آزار خالی کنین و نسبت به بچه هاتون احساس مسئولیت و مراقبت بیشتری داشته باشین. 

بچه ها تو خونه کنار ما زبونشون درازه شجاعن تو بیرون میترسن من حرفای شمارو میفهمم با گذشت زمان یاد می ...

دقیقا بچه ها قلدری ها و شجاع بودنشون برا تو خونس محیط بدون پدر مادر مظلوم میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه لطفا دیگه ادامه ندی با من؟ نمیدونم واقعاااا مخاطب من چند سالشه که مثل بچه های نوجوون که یه فیلم ...

تو خوبی

فقط جمله اولتو خوندم. حوصله و انرژی نداشتم ادامش رو بخونم.

تو کاملی.

حالا برو.

اره دولتیه از مدیر قبلی شماره بازرس ناحیه رو گرفتم به نظرت حسابشو میرسه

به شدت برخورد میکنن. الان دانش آموز سالاریه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭