2777
2789
عنوان

معلمی که بچه مو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 140 پست
اره دقیقا وگرنه بدهکار میشم باید دیه شم بدم اخرم ادم بده میشم شما درست میگی به اونجور ادمی دست بزنی ...

چقد ترسویی. تو کاری که درسته رو انجام بده و هزینش رو بده. همش میترسی معلومه اینجوری بچتم ترسو بار میاد.

منم میگم از راه قانون پیگیری کن ولی نه با ترس و دلهره. جمله هات یه جوریه آدم حس میکنه فقط ترس جلودارته برا اینکه یه حرکتی بزنی.

ببین چی عاقلانه و درسته و انجامش بده. و نترس. و عواقبش بپذیر. ممکنه قانونی هم پیگیری کنی یه آدم عوضی موی دماغت بشه ولی نباید کم بیاری و باید تمام زندگیت همین باشه. کار درست رو انجام بده و هزینه شو بپرداز.

اروم و محترمانه و کاملااال قاطع پیگیر حق بچه ات باشالان دیگه دوره این رفتارا گذشته و خیلی حساسن روی ...

خیلی ام عالی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون کاش اینجور معلم هارو ناظم هارو از کار برکنار کنن برا بقیه درس عبرت بشه اون اگه حقوقش کم بشه بیشتر سگ میشه می افته به جون بچه باید یا توبیخ از کارش کنن یا کلا اخراج والا ملت با چه زجری تو این گرونی بچه بزرگ میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها باید آموزش ببینن و یاد بگیرن اینارو زودتر اطلاع بدن .... یه چیزایی تعریف میکنین که تو فیلما ه ...

عزیزم اخه حرفای میزنه بچه کلاس دوم ترسیده همشون ترسیدن دیگه جرعت نکردن بگن هرکیم باشه میترسه ب بچه چاقو نشون داده ک اگه ب کسی بگین میکشمتون 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مرکز پاسخگویی ب شکایات اموزش پرورش.ازت مشخصات رو میگیرن ب اموزش پرورش ناحیه ارجاع میدن شما شنبه بری ...

از همونجا دوباره میتونم پیگیری کنم میگن باهاش چیکار کردن ؟عالی میشه مرسی عزیزم🌼

خیلی ام عالی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون کاش اینجور معلم هارو ناظم هارو از کار برکنار کنن برا بقیه ...

ببین بازم ترسیدی. پیام قبلی مو کامل ترش کردم دوباره بخون. همش می‌ترسی.  عزیزم تجدید نظر کن. همین ترسا اونارو شیر میکنه.

عزیزم اخه حرفای میزنه بچه کلاس دوم ترسیده همشون ترسیدن دیگه جرعت نکردن بگن هرکیم باشه میترسه ب بچه چ ...

خب میگم بچه باید آموزش ببینه برای این موارد و یاد بگیره وقتی تهدید میشه چه کاری باید انجام بده. خیلی درکش سخته؟ 

ببین بازم ترسیدی. پیام قبلی مو کامل ترش کردم دوباره بخون. همش می‌ترسی. عزیزم تجدید نظر کن. همین ترس ...

نظرت چیع الان برن دم درشون بیاد پایین با چاقو ابکشش کنم  🤣🤣🤣🤣 عزیزم قانونی خالشو میگیرم الان زمونه با پنبه سر بریدن وکرنه چک و لگد صبح همراهم بود زورشو داشتم بزنم ولی ورا دیه بدم بخوره چاق و چله بشه 

ببخشید رک‌میگم ولی حرفاتون فقط از روی احساسات بود مثلا قاشق داغ ببر بذار رو فکش!! برو بزنشداداششت بب ...

قاشق داغ و گولاخو اولش گفتم چون معلوم نبود دخترش چقد آسیب دیده. ولی از اول حرفم این بود در همون حدی که اون آسیب زده. اینا مثاله که بگم سر قصاص کوتاه نیاد و بلایی سر معلمه بیاره که جرئت نکنه. بعدم بچه ضعیف و آسیب پذیره و قصاص ایجاب میکنه که ضربه به معلم محکم تر باشه تا در نهایت برابر بشن.