اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
با دوستام و خانوادشون گاها میریم بیرون یا تو تابستون مسافرت ولی سعی میکنیم بدون شوهراشون دو هفته ای یه بار همو ببینیم
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اره دوست های دبیرستان خودم اهل رفت اومد نیستن همسر شون حساس فقط چت میکنیم دوست های دانشگاه اونا مجرد اونا فقط بیرون میریم ولی دوست های همسرم متاهل هستن و بچه محل شون یعنی همه شون بالا20 سال که دوستن با چند تاشون رفت اومد داریم یکی شون خانمش اخلاقش خیلی شبیه منه با اونا خیلی صمیمی ترم یعنی خانمش دوست صمیمی منم هست سفر و تفریح زیاد میریم
ن تنهایی رو به هرچیزی ترجیح میدم نمیخام حتی باخونوادمم رفت وامد کنم
همیشه همینجوری بودید؟
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻