2777
2789
میدونی عزیزم من خودم شاغلم و درامدمم کامل میارم توی زندگی مشترک اما به عنوان یک زن من تایمی که باردا ...

تو قوانین ضذ زن که هییییییییچ پشتوانه ای نداره چرا باید خرج زندگی بر عهده خانم باشه ؟!!!!!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطرهمین میگه بچه نمیخام فک کنم

قحطی مزد نیومده

دیگه بدتراز این نمیشه که

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

فاز شماها رو درک نمی کنم

با بدبختی از یکی جدا می شین با جدیت تمام با یکی بدتر ازدواج می کنید چرا از چاله تو چاه؟

این همه علامت داره می ده من ادم مناسب تو نیستم تو قراره بیای کمک دستم باشی نیاز مالی و جنس ی رو برطرف کنی بچمو نگه داری کارای خونه رو بکنی تو هزینه های زندگی کمکم کنی و چرخ زندگیمو بچرخونی

یکم فکر کن شما بچه داری ی بارم ازدواج کردی پس الان حسرت نداری از این بابت ، تو هر سنی بخوای می تونی ازدواج کنی ک ی همدم و همراه داشته باشی ن اینکه سنگ اسیاب زندگی یکی دیگه شی

من دانشجوی پرستاری ام الان درآمدندارم ولی درآینده دارم پدرش هم هزینه خیلی ناچیزی میده درحدماهی ۳تومن ...

ب نظر من منطقیه راستش. چون هر دوتاتون درامد دارید. ولی اینکه عنوان کردند یه کوچولو جای فکر داره. اگر نمیگفتند هم شما کمک میکردید . چند جلسه برید پیش مشاوره خبره

حالم گرفته شدباحرفش

از مشاورت بپرس خب همین مسئلع رو، پس برای چی میری مشاوره

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️