2777
2789

خدایا کمک دلتنگم

مت با این بهرام افشاری برنامه داشتم

۶ میلیون دادم رفتم ساری و مشهد ببینمش 

به قرآن مجید گدای کنار خیابون بود میخواستم گناه من چیه که عاشقم پیام بدم یا نه تروخدا بگید

۴ سانس رفتم عکسم گرفتم شماره تهیه کننده و رفیقش کا همون هست رو دارم بهش بگم به بهرام بگه دوسش دارم خدایا یه موقعی ۵۰۰ تا تاپیک زدم که دوستم میخواتش ولی دروغ بودم خودم میخوام کمک دوست دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا اگه گدای سر چهاره هم بود میخواستم

خدا به دادم برسه خیلی سختمه محض اطلاع تازه رفتم تو ۲۰.  من از تیر ماه دوسش دارم براش تاپیک میزنم از تهیه کننده شمارشو گرفتم محمد قدس خیلی هوله بدم میاد ازش مجبورم بهش پیام بدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شروع شد.🚶‍♀️

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت نبودی گفتم عاشقی از سرت پریده بچه بسع دیگه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033  قلبم مال توئه و همیشه مال تو میمونه ♥️ ️A به جای این که هی از اومدنم ناراحت باشین و پیامای چرت بدین میتونین برا متاهل شدنم خوشحال باشین و آرزوی خوشبختی کنین🦦تشکر