چه کار کنم. ازاول مهرپسرمو چندتا مدرسه بردیم همه بعد۴و۵ روز عذرشو خواستن بیش فعاله ودارو میخوره اما این داروها کمکی به درسش نمیکنن حواس پرت عجول استرسی استرسی ، تکلیف تو خونه باکلی تاکیید سرکلاس انجام نمیده اصلا معلم هرروز شکایت ازرفتاردرس چیکاااارکنم ۳۰ سالمه همین یدونه رودارم. دیگه راهی جزخودکشی برام نمونده کجابرم ازدردی که دارم
میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت
چه ربطی به خودکشی داره، پسرت رو بذار کلاس ژیمناستیک یا کاراته از این جور چیزا
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
پیشنهادم اینه به جز دارو یه تراپیست کودک حرفه ای هم پیدا کنی تا اگه نیازه با رفتار درمانی کنار دارو پیش برین
خودتون هم تو این مسیر ممکنه خیلی جاها کم بیارین پس خودتون هم نیاز دارین گاها با درمانگر جلو برین تا بتونید محیط خونه رو اروم نگه دارین و تکانه های جدید و اضطراب بیشتر تولید نشه توی منزل ❤️موفق باشید مطمئنم از پسش بر میاین
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
بچه رو ببر یه روانپزشک کودک خیلی خوب . میدونم خیلی سخته ولی باید تحمل کنی اون بچه تکیه گاهی غیر از تو نداره . خودش هم دوست نداره اینجوری باشه . باید خیلی بهش کمک کرد . خیلی خرج کرد خیلی صبوری کرد