2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مردم نمی‌دونن چیکار کنن

همه زدن به سیم آخر

🚶🏼‍♀️

🌱....Make the impossible,possible وقتی فهمیدم یکی بام کار داره حتما میومدم همون شبش.. باشه شما خوب ما بد، لاقلش من مث بعضیا سرگرم دختر بازی و پسر بازی نیستم، همین که سرم تو لاک خودمه افتخار میکنم، در ضمن تو خیلی بیخود میکنی که درمورد من همچین چرت و پرتایی مینویسی، هی معلوم نیست به کدوم خری میگی سرش گرمه سرش گرمه با بقیه اس و... من با هیچ خری نیستم، اتفاقا تنها چیزی که داری غرور و بچه بودنته، مدل جدیده کار داشته باشن بگن طرف مقابل بیاد؟ یا یه دوساعت نباشه لغو بزنن برن؟ موفق باشی تو و اون خری که اون زرای مزخرفو درمورد من گذاشته بودی براش، چقد تو...

باهاش حرف بزنین ...مشاوره باید مدرسه ها داشته باشن

از کلاسمون بود فقط بخاطر این خواست خودشو پرت کنه 

چون میخواست از گروه ما دانش آموزان شات بده به نعاون

بچه ها هم باهاش دعوا کردن البته چیزی بهش نگفتن فک کنم از قبل با خانواده اش گشکل داشته

مدرسه منظور کدام مقطع ؟ علتش چی بود ؟ واقعی بود یا ..

آره دهم 

از کلاسمون بود فقط بخاطر این خواست خودشو پرت کنه 

چون میخواست از گروه ما دانش آموزان شات بده به نعاون

بچه ها هم باهاش دعوا کردن البته چیزی بهش نگفتن فک کنم از قبل با خانواده اش گشکل داشته

تو مغزت همش نچرخونش. فکر کردن تو بهش فقط به خودت ضرر می زنه.اونم‌می خواسته تهدید کنه. وگرنه اینقدر ت ...

تابلو عمل نکرد 

خوب شد یکی از بچه ها همون موقع از معلممون اجازه گرفت و رفت بیرون

تابلو عمل نکرد خوب شد یکی از بچه ها همون موقع از معلممون اجازه گرفت و رفت بیرون

من رواندرمانگرم. بهت بگم هدفش خودکشی نبوده. تهدید کسی بوده. تو دیگه بهش فکر نکن. برو فیلم ببین. از همین سن یاد بگیر فکر را نذاری هرجا خواست بره.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز