2777
2789
عنوان

طلا 🤯

138 بازدید | 10 پست

بچه های ا تایپیکم ربطی به تیتر نداره خواستم بیاید بخونید به کمکتون نیاز دارم

خانواده شوهرم اولش خیلی تو حرف گفتن که پشت شوهرم هستن 

ولی کنار کشیدن وام ازدواجمونو گرفتیم طلا و ماشین خریدیم و قسط می‌دیم درآمدش هم پایینه 

یه خونه قدیمی هم داره که فروش نرفته خیلی وقته 

دلم پره از دست خانوادش 

میگه فکر کن پدرو مادر ندارم

خدا جواب کمک ها و کار های خوبی که میدونستم برا دلخوشیم بکنن ولی نکردن رو میده؟☹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیده.  خدا مگه بیکاره عزیزم.  بیخیال شو پدر و مادرا تو خاستگاری حرف زیاد میزنن و بعدش دیگه فقط به اون بچه ی یاغی که جیک جیک زیاد میکنه میرسن.  به بچه خوبا که توقعی ندارن کاری ندارن... الکی حرص نخور خودتو پیر نکن شوهرتم خودش میدونه چه خبره نیاز به گفتن و حرص خوردن تو نیست.  توانایی داشت حقش رو میگرفت نمیتونه چون از اول یاد گرفته بچه ی خوب یعنی بچه ای که چیزی نمیخواد

چرا 🙁

چرا منتظری خدا جوابشون بده؟چه کار بدی کردن؟اختیار مال هرکسی دست خودشه...توقعت کم کن دوتا آدم بالغ باهم ازدواج کردین فقط رو خودتون دوتا حساب کن و چه بهتر که زیر دین کسی هم نمیرید

چرا منتظری خدا جوابشون بده؟چه کار بدی کردن؟اختیار مال هرکسی دست خودشه...توقعت کم کن دوتا آدم بالغ با ...

ولی حرفاشون نمونده با کلی حرف خالی مارو خوشحال کردن