2777
2789

خصوصا توی همین سایت فقط دنبال اینن ک کسایی ک این رشته رو میخونن بکوبن یا کارشونو کم ارزش جلوه بدن والا بخدا ما باهاشونکار نداریم اینا واسه ما تو قیافن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من که فقط اونایی رو مسخره میکنم که علنا پز میدن و خودشون رو خاص و متفاوت جلوه میدن و تاپیک پز دادن م ...

پز نیس سبک زندگیمونه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبولی پزشکی یه چیزه خوندنش یه چیز دیگه

به نظر من هر کسی عرضه ی دکتر شدن نداره

گفتنش با انجام دادنش زمین تا آسمون فرق داره و به نظرم رشته ایه متفاوت از سایر رشته ها

قابل مقایسه با مهندسی و ... نیست اصلا

نمیدونم مردم چرا فکر میکنند همه کنکوری ها و بچه های درمان حسرت پزشکی دارند 

خیلی از این بچه ها به همون اندازه که از پیرا و علوم پایه متنفرن از پزشکی هم متنفرن

چندش ترین شغله در نظر من حتی درآمدش هم نمیتونه قابل تحملش کنه ولی مثلا دندان اوکیه

به خداوندی خدا قسم همه قرار نیست پزشک بشن و هستند کسانی که متنفرن شاید ایرادی که میگیرن عقیده واقعیشونه

نمیدونم مردم چرا فکر میکنند همه کنکوری ها و بچه های درمان حسرت پزشکی دارند خیلی از این بچه ها به همو ...

یکیش مثلا تو وگرنه لزوی نداره انقد واکنش

قبولی پزشکی یه چیزه خوندنش یه چیز دیگهبه نظر من هر کسی عرضه ی دکتر شدن ندارهگفتنش با انجام دادنش زمی ...

تنکیو

بخوای نخوای پزشکی و پزشکان خاص هستند بالاترین رشته ست به نظر من و خیلیای دیگه

بالاترین رشته از نظر سختی نه از نظر ارزش 

از نظر ارزش باشه همه رشته ها ارزشمندن و جای خودشونو دارن ولی از نظر سختی اره بالاتره

دانشجو🧠

بالاترین رشته از نظر سختی نه از نظر ارزش از نظر ارزش باشه همه رشته ها ارزشمندن و جای خودشونو دارن ول ...

اتفاقا از نظر جایگاه هم بالاترن

خودت اگه یه  خواستگار دکتر داشته باشیی و یه مهندس اگر صرفا هر دو خواستگار سنتی باشن  و عشقی در میان نباشه و شرایط برابر باشه قطعا عقلت حکم میکنه که دکتره رو انتخاب کنی

من خودم تو همچین موقعیتی بخاطر عشق و عاشقی مهندس رو انتخاب کردم و سه چها  سال بعد از ازدواجم مثل چی پشیمون شدم چون دکترها تو همه چیز سطح بالاتری دارند

چرا خاصن ؟و چرا بالاتره؟

چون پرستیژ شغلیشون حکم میکنه که از همه لحاظ سطح خودشون رو بالاتر ببرن 

از نظر سواد و تحصیلات هم که قطعا بالاترین هستند

خود من لیسانس روانشناسی دارم و روانشنااسی یه تعدادی از دروسش تقریبا به پزشکی نزدیکه

به وضوح میبینم که چقدر سواد و معلوماتم از شوهرم که مهندسه بالاتره 

شما تو پزشکی درس انسان بودن یاد میگیری