2777
2789
عنوان

تاوانه یا نه

53 بازدید | 4 پست

من با مادرشوهرم پدرشوهرم میشینم ت ی ساختمون چهارساله از اول باهم اختلاف داشتیم اینا بهمون محبت میکردن ولی دخالت هم داشتن تو زندگیم نمیگم ادمای بدین خوبن ولی دخالت هم میکردن من نمیتونستم در برابر دخالت هاشون سکوت کنم جواب مبدادم ی چند بار هم مادرشوهرم گریه کرد من بعدش عذر خواهی کردم اینم بگم ک مادرشوهرم میگفت من دلم بشکنه اهم سریع میگیرع الان من باردار شدم نه ماهمه از ماه چهار بارداری دارم عذاب روحی میکشم تاپیکام نوشتم میگم شاید از دل شکسته اون خدا دارع مجازات میکنه منو ولی اینو بگم بچه ها واقعا نمیتونستم سکوت کنم خویی میکنن ولی خون ادم رو ب جوش میرسونن برخی وقتا من هم زود رنج الان موندم چیکار کنم چون خدا ن حالم بهتر میکنه هرچی صداش میزنم ن چیزی من میگم حتما دوست داره ک مجازات بشم🥲😓

عزیزم ب خاطر بارداری هورمونات بهم ریختن حساس شدی عذاب وجدان گرفتی وگرنه اول که اونم ته دلش چیزی نبوده  شآید ته دل نفرین‌نکرده بعدم اگ‌واقعی چیز خاصی نگفته باشی که دلشون بشکنه که فک نکنم خدا اینجوری بخواد عذاب بده

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

عزیزم ب خاطر بارداری هورمونات بهم ریختن حساس شدی عذاب وجدان گرفتی وگرنه اول که اونم ته دلش چیزی نبود ...

پس چرا من دارم عذاب میکشم 😭 اصلا خدا نگاهم نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من دارم عذاب میکشم 😭 اصلا خدا نگاهم نمیکنه

خب توهم زایمان کنی هورمونات برمیگرده خوب میشی الان یکم حساس شدی بخاطر هورمونات

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍