2777
2789

همسایه کناری گفت این همسایه دیدم گدایی میکنه به مردم گفته اونقدر پول دارین بهم بدین گفت از شوهرمنم ۵۰ تومن شارژ گرفته یع بارم از مامان من گرفت...

بچها شوهرش ۱۷ سال ازش بزرگتره اونقد دعواص کرده جیغ زدع فوشش داده زده به سرش زنه مثلا کنارت نشسته یه دقه نمیتونه ارامص داشته باشه سریع میگه بلند شم برم میادخونمون ۵۰ ثانیه میشنه میره😐 هرچیم بهش چیزی میگی اصلا گوش نمیده به ساعت نگاه میکنه سزش میچرخونه اینور اونور نگاه میکنه مشخصه مشکل داره فقط میگه اره اره استرس داره همش بدو یدو میکنه تو خونش صدای پای وحشتناک میاد تو خونموت😑🍃

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل روان داره بنده خداچرابستریش نمیکنن ودارونمیدن بهش؟

پول بهش نمیدن بره دکتر چکاب حتی حتی پول رنگ مو 

یه بار به شوهرش گفت کفشای بچه رو دادم کفاشی ۳۰ تومن داد سزش غلط کردی من پول ندارم چرا اجازه نگرفتی

بچه هم دارن؟

اره پسره کلاسه دومه دوشخصیتی شده جلو پدرش میترسه ساکته ولی بامادرش که تنهاست وحشی میشه فوش میده

وقتی ناراحتی روحی و روانی داره شوهره اعتماد بنفسشو گرفته دیگه عرضه چه جوری میتونه داشته باشه

من باهاش حرف زدم خواهرس باهاش حرف زده گوش نمیده یه دونشم اجرا نمیکنه شوهرش بهش گفت جالم از قیافت بهم میخوره نگاش گن چجوری غذا میخوره😐