2777
2789

آره صد در صد به خصوص چون الان هم ظرفیت‌ها بالا رفته هم اینکه به خاطر تاثیر معدل و کنکور اختصاصی فرهنگیان اینطوریه که اگه معدلتون خوب باشه و کنکور فرهنگیان رو بالا بزنید عالیه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره صد در صد به خصوص چون الان هم ظرفیت‌ها بالا رفته هم اینکه به خاطر تاثیر معدل و کنکور اختصاصی فرهن ...

من میخوام دفترچه زبان فرهنگیان رو بزنم واسه زبان از الان بخونم امکان قبولیم هست؟

من میخوام دفترچه زبان فرهنگیان رو بزنم واسه زبان از الان بخونم امکان قبولیم هست؟

بببین عزیزم اگه شما هیچی نخونید صد درصد قبول نمی‌شید و همچنین ۱۰۰ درصد دچار حسرت و پشیمانی می‌شید که آرامش رو ازتون می‌گیره اما اگه تلاشتون رو کنید به خدا توکل کنیداوضاع فرق میکنه.

در ضمن مطمئن باشید اگر الان شروع نکنید به خوندن و تلاشتونو نکنید بعد از اومدن نتایج توی فضای مجازی نمونه‌های مختلفی می‌بینید که با شرایط شما در یه همچین زمان‌هایی شروع کردن اما چون تلاششون رو کردن تونستن برسم و اون زمانی که از پشیمونی و حسرت، دوست دارید حتی زندگی هم نکنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
من میخوام شروع کنم از دی ماه

ان شا الله

توکل به خدا

ان مع العسر یسری

بعد از هر سختی اسانیه

موفق باشید✨️✨️

ممنونم دعا کنید برام لطفاااااا خیلی دوس دارم معلم بشم🥹

ان شا الله خانم معلم🪻🪻