2777
2789

بچه ها من امروز ساعت ۱۲ کلاس دارم دانشگاهم شهر دیگ هست ۳ ساعت راهه با مینی بوس ی قسمتی اتوبوس ی قسمت پیاده میرم 

امروز بارون میومد هوا سرد از صبح زود بچه رو بیدار کردم اسنپ نیومد تو بارون بچه رو بردم خونه مامانم رفتم دانشگاه ..

بعد استاد پیام گذاشت من با تاخیر یک ساعته میرسم گفتیم عیب نداره 

رفتم رسیدم دانشگاه دیدم بچه ها میگن استاد میگ کلاس کنسله برید خونتون 

ماهم رفتیم قسمت اموزش شکایت کردیم چند نفر بودیم استاد یکی مرخصی گرفته بود یکی مریض بود 

خلاصه اموزش استاد رو مجبور کرد بیاد استاد اومد خودشو زد ب گریه گفت حق الناسه براتون متاسفم و فلان 

همه ساکت شدن چون گریه میکرد منم گفتم استاد بی برنامگی خودتون باعث شد ما از صبح زود راه افتادیم فلانه . فقط یکی از بچه ها صحبت کرد بقیه همه لال شدن 

الان خودشیرینای کلاس میگن نباید اعتراض میگردید عیب نداشت ..

حاالا شما بگید حق با کیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون استاده دلیل نمیشه به وقت دیگران احترام نزاره هم دانشجو وظایفی داره هم استاد باید زودتر میگفت

میگه ی روز حالا مشکل پیش اومده درستون عقب نیس اگ عقب نیست کلا کنسل میکردی خب

همونطور که شما سختتون بود برید ایشونم حتما دلیلی داشتن واسه کنسل کردن حق با جفتتون بود

خب ایشون قبل کلاس کنسل میکرد ن اینکه مثلا ساعت دو کلاسه همون ساعت ۲ کنسل کرده

استاد ما مارو سه ساعت نگه داشت تو این سه ساعت آموزش هیچ غلطی نکرد استاد آخر نیومد از کار و زندگی افتادیم جلسه بعد گفتیم یه ساعت مشخص کن  ما بیایم خب جلسه قبلی اینجوری کردی  استاد هرچی از دهنش در اومد گفت نه زمان ما جرعت نداشت دانشجو چیزی بگه به استاد  وظیفه دارید صبر کنید به من ربطي نداره شما سرکار میرید  سر ساعت باید تو کلاس باشید من اگه دلم بخواد  میام اگه نه نمیام با خودتونه میتونید برید و غیبت بخورید   دانشگاه برای من احترام قائله زنگ نزده بپرسه من کجام من به شما جواب پس نمیدم

خلاصه دیوانه شدیم

استاد ما مارو سه ساعت نگه داشت تو این سه ساعت آموزش هیچ غلطی نکرد استاد آخر نیومد از کار و زندگی افت ...

الان قرار بود همه حرف بزنن اما ترسیدن فقط دو نفر حرف زدیم استادشم عقده ای فکر کنم بندازه مارو

همونطور که شما سختتون بود برید ایشونم حتما دلیلی داشتن واسه کنسل کردن حق با جفتتون بود

میتونست تو گروه درسی اطلاع بده  یا به نماینده بگه الان دیگه همه درسه گروه درسی و نماینده داره نه که مردم پاشن از کارو زندگی بزنن بیان آخر حتی اطلاع نده اسناد که نمیاد بعد بارها زنگ زدن بعدش بگه کلاس کنسله متسفمانه استادای ما از این بلا ها زیاد سر ما اوردن