2777
2789
عنوان

پسری که شب و صبح فقط پی ام میده

115 بازدید | 16 پست

ی خواستگار داشتم ردش کردم ی صبح میگفت صب بخیر میرفت تا شب شبم ی کلیپ میفرستاد تهش میگفت شب بخیر تا روزی مثلا قرار داشتیم همو ببینیم وقتیم ک همدیگه رو میدیدیم حرفی برای زدن نداشت 

حس میکنم بیماری روحی داشت این بشر 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این خوبه اکس من اصلا هیچ پیامی نمیداد هیییچی ب شدت درونگرا بود خودشم میگفت هر وقت اعتراض میگردم میگف تو بده پیام یبار سه روز هیچی نگفتم اونم نگفت همش از دستش حرص میخوردم و اخر کات کردم و بعذش گف تو خودت ول کردی منو اگ میخاستی میموندی عجیب بود 

کلا با اونواع پسرا ک حرف زدم همشون انگار یه تختشون کمه

بقراااااان این ۳ ماه ارتباطم با پسرا بیشتر شده همه لوس و ننر و بچه و روانین ماماناشون ی مشت عقب مونده بار میارن میندازن ب دختر مردم

حالا این خوبه اکس من اصلا هیچ پیامی نمیداد هیییچی ب شدت درونگرا بود خودشم میگفت هر وقت اعتراض میگردم ...

اینم میگفت من درونگرام بابا تو دیوونه ای ن درونگرا 

اینم میگفت من درونگرام بابا تو دیوونه ای ن درونگرا

ی اکس دیگم داشتم همینجور بود مث مال شما بعدش هرچیم میشد میگف خودت باید بفهمی😹 اهل توضیح نبود 

در کل اینجور افراد میخان همش خودت بری سمتشون چون نمیتونن اعتماد کنن ب اسونی ولی ببین یچی بگم بهت اینجور افراد خیلی خیلی بهتر از افراد پر حرف هستن اون پر حرفا زود باهاش دعوات میشه مخصوصا اگ‌ساده باشن و همه چیو بگن اصلا نظرت راجبشون عوض میشه 

ی اکس دیگم داشتم همینجور بود مث مال شما بعدش هرچیم میشد میگف خودت باید بفهمی😹 اهل توضیح نبود در کل ...

وای اینم میگفت مگ من باید همه چیو توضیح بدم خب تو رفتارم خودت بفهم ای سگ تو خودت و رفتارت 🤣🔪

منم با یکی بودم همینجوری بود بعد انلاینم ک میشد پیام نمیداد و سینم نمیکرد 😐😐

میگن یکیو در حدی تو زندگیت راه بده و مهم کن ک اون میکنه بنظرم همه دخترا باید اینا را رها کنن تا بخودشون بیان شایدم ی بازی روانی جدید هست ک راه انداختن 

میگن یکیو در حدی تو زندگیت راه بده و مهم کن ک اون میکنه بنظرم همه دخترا باید اینا را رها کنن تا بخود ...

اره واقعا بازی روانی راه انداختن کاتم ک میکنی میگن چرا رفتی

وقتیم ک هستیم اصلا انگار نه انگار 

پرونده پسرارو باید ببندی

اره واقعا بازی روانی راه انداختن کاتم ک میکنی میگن چرا رفتیوقتیم ک هستیم اصلا انگار نه انگار پرونده ...

کلا پسرا رو باید از دور دید و بررسی کرد خیلی ها اصلا شرایط ازدواج و جدی بودن رابطرو ندارن اصلا نباید سمتشون رفت و اگ با هوش باشی میفهمی ک کی اینطوره ، کسایی هم ک دنبال رابطه ان فقط خط قرمز بگذاری خودشون میکشن کنار و میرن

کلا پسرا رو باید از دور دید و بررسی کرد خیلی ها اصلا شرایط ازدواج و جدی بودن رابطرو ندارن اصلا نباید ...

اخه اصلا برای هیچکدومش تلاشی نمیکنن نه رابطه ی سرگرمی نه برای ازدواج من نمیدونم مشکل من چیه که