just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1876 عنوان کسی اینجا بوف کور خونده 74 بازدید | 16 پست یکی استادام گفت بوف کور رو میگن باید ۳ بار بخونی یکیش ۲۰ سالگیت که حالت بهم میخوره! یکیش ۴۰ سالگی که تازه چیزهایی ازش میفهمی و ۶۰ سالگی که درکش میکنیخواستم بدونم چرا؟ شما نظرتون چیه برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎 1404/09/12 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1876 بوف کور چی هست؟ کتاب دیگه برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1876 من خوندم ولی الان محتویاتش یادم نیس اصلا چیزی یادتون نیست برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1876 چرت و پرت خالص من میگم نویسندش دیوونه بوده شما تو مرحله اولی😂نمیدونم چرا گفت تو ۲۰ سالگی حالت بد میشه برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
leviii عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 1299 شما تو مرحله اولی😂نمیدونم چرا گفت تو ۲۰ سالگی حالت بد میشه خوندیش ؟اخه خیلی بدعاگ اون کتابو خونده باشم یعنی ی بوف کور دیگع نخونده باشمقصش عاشقانه بود ی پسر دیوونه با جسد رابطع داشت😐😐😐
just_yazdan مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1876 خوندیش ؟اخه خیلی بدعاگ اون کتابو خونده باشم یعنی ی بوف کور دیگع نخونده باشمقصش عاشقانه بود ی پسر دیو ... نه من نخوندم گفتم ببینم نظرات چیهعجیبه! برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
آسپاس عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 4051 تا جایی ک یادمه با جسد مرده پسره رابطع داشت ^_^یارو روانی بوده