2777
2789

مثلا یکی از همکارمون باباش یه زمین در حد ۲ تومن تازه بهش داده گفته بفروش اپارتمان بخر یا بساز شهرستان هستیم حالا این فرد از صفر شروع میکنه یا حمایت باباش داشته ؟باباش دیکه نداره کمکش کنه همین داد جای همه چی ،دوتا زمین داشته یکی داده دختر جای جهاز اینا یکی هم داده پسرش خودشم یه خونه فقط داره که زندکی میکنه حالا این پدر بی فکر حساب میشه یاخیر؟

میشه باورکن خیلی زود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بدون هیچ سرملگایه وپشتوانه ای  صفر صفر 

دقیقا مثل منو همسرم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اخه خودش میگه ماها به هیچ پشتوانه ای باید زندگیمون بسازیم

میخواد بدونی که زمین دادن فقط یکبار بوده فکر نکنی از این به بعد دیگه خبری هست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

صفر یعنی هیچی 

یعنی خودتی و شغلت

با تومن تومن وذره ذره شروع کنی

اول زندگی کلی قسط ببندی به خودت که بلکه به سرمایه ای جور کنی

کاش کسی بودالان  بما دوتومن میداد

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

این از صفر نیست

پس اونی که خودش باید کار پیدا کنه خودش با بدبختی پول جمع کنه خودش خونه بخره اون چی؟ 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
اخه خودش میگه ماها به هیچ پشتوانه ای باید زندگیمون بسازیم

صفر یعنی مثل من و شوهرم 

فقط حقوق خودمون بود 

نه از جانب خانوادت من نه از جانب خانواده همسرم ریالی کمک نشد 

والا طرف زمین گرفته میگه از صفر شروع کردیم خنده داره والا