اگر متاهلی همیشه از کاندوم استفاده کنید،۲۰ دیقه بعد رابطه خودتو با اب ولرم بشور،قبل راطهه هردو طرف برن دسشویی ،اب زیاد بخور شلوار و تنگ و پلاستیکی نپوش،سعی کن دان پات باشه توخونه،شورت نپوش اصلا ،دم کرده گل پنیرک واسه عفونت عالیه
بچه ها خارش بیرون واژن که التهاب داشته باشه عفونته؟؟
اره.من داشتم هر چی پماد زدم و دارو خوردم خوب نشد .با موبر زرنیخ دار سیو کردم خوب بود.میتونی پماد ان ان هم بزنی
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
چرا خودم امتحان کردم ..چند بار با پودر موبر از این بی بو ها شیپ کردم رفتم بعدش معاینه گفت اصلا عفونت ...
مشکلت چیز دیگه بوده
حرفت علمی نیست وگرنه به عنوان درمان پیشنهاد میشه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
..یادمه رفتم دکتر گفت عفونت داری پماد داد ولی دوسه دفعه بیشتر نردم ..بعد از این پودر بی بو ها گرفتم با همون شیو کردم یه مدت بعد که رفتم معاینه گفت اصلا عفونت نداری
تقریبا یک ماه هم نشد
رو خود بسته بندی زده برای عفونت خوبه
خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍