2777
2789

من چندماهه باهمسرم قهرم وخونه بابامم وهمسرم طلاق میخواد من میدونم که طلسمش کردن امااون اعتقادی به این چیزا نداره وقبول نمیکنه

اهل نماز هم نیست ولی من برعکس اهل نماز وقران هستم وده روزه که نماز حضرت فاطمه رو برای باطل شدن طلسم هاش میخونم ولی نتیجه ای ندیدم این مدت فقط خواب های درهم وچرت وبی معنی میبینم وخواب سگ وگربه هم نمیبینم

نمیخوام اصلا به دعانویس مراجعه کنم فقط میخوام روش های قرانی والهی روامتحان کنم

اگه روشی که طبق دین اسلام هست برای ازبین بردن طلسم سراغ دارین توروخدا بگین خیلی حالم بده

هرکی ازهرجی نتیجه دیده بگه لطفا تا بقیه هم استفاده کنن مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گشتم نبود نگرد نیست تو رو خدا به این خرافات اعتقاد داری،اخه قران طلسمو باطل میکنه؟اگه میکرد همون لحظه اون طرفو که داشت طلسمت میکردو نابود میکرد چرا کارایی میکنید که ادم به وجود هر چیزی که کمی ادم بهش اعتقاد داره شک کنه،برین مشاور باهم حرف بزنین قران بخونم طلسم برداره چیه

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
روزی پنجاه ایه قران بلند خودت بخون و تو‌خونه پخش کن. چله ذکر استغفرو الله ربی و اتوب الیه روزی ۱۰۰ ت ...

توخونه خودمون نیستم

قبلا که بودم میخوندم هرروز سوره های طلاق ومزمل وچندتاسوره دیگه میخوندم 

اوایل قهرمون هم تقریبا دوهفته هرروز ۱۰۰۰تا استغفرالله میگفتم ولی نتیجه ندیدم😔

گشتم نبود نگرد نیست تو رو خدا به این خرافات اعتقاد داری،اخه قران طلسمو باطل میکنه؟اگه میکرد همون لحظ ...

عزیزم خود خدا توقران گفته که طلسم وجودداره

بعدشم خدا این کاررو هم وسیله ای برای امتحان ما قرارداده ببینه به خودش توسل میکنیم یامیریم سراغ دعانویسا

سوره مزمل بخون 

قبلا که خونه خودمون بودم هرروز میخوندم ولی تاثیری نداشت

الان که توخونه خودمون نیستم جو خونه سنگین شده چون دیگه نه نمازی خونده میشه داخل اون خونه نه قرآن

یه باررفتم وسایل بردارمسنگینی عجیبی احساس کردم