2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم با یه خانم خانه دار ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 155 پست
زن تحصیل کرده و آگاه ،منفعل و بیکار نمیشینه تو خونه

فعالیت که فقط شاغل بودن نیست مخصوصا اگه برای کمک خرج بودن کار کنه زن فقط به خودش ظلم کرده اما اگه برای ارتقا خودش کار کنه تازه میشه گفت زن آگاه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صرفا شاغل بودن باعث رشد فکری نمیشه هااخیلی چیزا سهیمه تو این موضوع که شاغل بودن یکیشه

بله

چون ابتدای صحبتم نوشتم من اگر مرد بودم... پس لازم ندونستم کامل تر توضیح بدم 

قطعا و قطعا که هیچ چیز مطلقی در دنیا وجود نداره و همه چیز نسبی ست 

اما در ابتدای صحبتم گفتم من اگه مرد بودم که سلیقه شخصیم رو گفته باشم 

حالا اینکه گه چیز هایی جهان بینی یک فرد  رو می سازه و ... در این مجال نمی گنجه 

ولی در کل مشغول بودن بیرون از چارچوب منزل و داشتن هویتی غیر از همسر کسی بودن و داشتن یک هویت اجتماعی، بسیار در نحوه رشد شخص تاثیر داره 

من شخصا حتی با دوست دختری که صرفا خانه داره نمی تونم دوستی طولانی مدتی داشته باشم 

چون چیزی که من جستجو می کنم در مکالماتمون نمی یابم

وای منم حتی دوستم هم هم نظرمه یبار برا تولد اولین بار که منو تو لباس لختی اینا دید گفت بخدا میرم تغی ...

من دوستم شوهرداره اول باید طلاقش از اون میگرفتم 😂😂۴تا بچم داره 

الانک فکر میکنم مرد وقتی عاشق میشه هر سختی رو قبول میکنه یا شرایط زن رو

بعد اون وقت میگن دخترا آهن‌ پرستن🤣🤣🤣

آهن پرست یعنی چی نشنیده بودم😁

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
پول پرست ینی دنبال مدل ماشین بالا و خونه و مال و ثروت هستن

آهان اصلا دوست دارن باشن واقعا دختر ازدواج میکنه تا به خوشبختی و آرامش برسه نه اینکه بدبختی بی پولی بکشه😁🤷‍♀️ 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یه اصطلاح به دخترایی میگن که پول دارایی براشون مهمه مثلا یه دختر شاستی بلند دوست داره یا طلا خیلی دو ...

آره یک کاربر بهم گفتن ولی واقعا خانوم ها حق دارن پول خونه ماشین میخوان خیلی هم خوبه آدم ازدواج میکنه خوشبخت بشه نه مشکلی به مشکلاش اضافه بشه مرد ها چقدر رو دارن واقعا