2777
2789
عنوان

من اگه مرد بودم با یه خانم خانه دار ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 155 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صرفا شاغل بودن باعث رشد فکری نمیشه هااخیلی چیزا سهیمه تو این موضوع که شاغل بودن یکیشه

دقیقا 

الان خواهر من پرستاره لیسانس داره ۱۵ساله رسمی هست

دوستم دیپلم داره و خانه داره ولی سطح عقل فرهنگ شعور دوستم ۱۰۰مرتبه بالاتر از خواهرمه 

دوستم اهل کلاسهای آموزشی مشاوره و روانشناسی هست سر هر بچه اش کلاس تربیت فرزند رفته موقع بارداری مسافرت شمال یا کیش

خ ب خودش میرسه باحجابم هست تو خونه تیپ مد روز 

بیرونم چادر مدل دار لبنانی و ...میپوشه

خونش تمیز 

ماهی یبار دوبار هم کارگر میاره کمکی 

سبک زندگیشو دوسدارم 

ولی خواهرم نقطه مقابلشه

اینایی که گفتن من مرد بودم عمرا ازدواج نمیکردم چشمون به خودشون رفته فکر میکنن همه مثل خودشونن.

من مرد بودم نشون میدادم مردی یعنی چی نوازش زن ظریف نازش بخری و ببوسیش. اخ خدا زن چقدر قشنگه.واسش گل بگیری سرت بزاری رو پاهاش شب بغلش کنی بخوابی 

تو شوهر سابق منی اونم برای پول ی نون باهام دعوا کرد منت گذاشت

نه منت نمی ذاشتم سر یه نون....  خودت فکر کن.... تو مرد بودی حاضر بودی پول هاتو بدی به یکی که زنته ؟ 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا الان خواهر من پرستاره لیسانس داره ۱۵ساله رسمی هستدوستم دیپلم داره و خانه داره ولی سطح عقل فرهن ...

👌👌👌

واقعا هیچ چیز صد و مطلقی وجود نداره

من مادرم خانه داره اما به شدت اهل کتاب  و یادگیریه و برعکس خالم شاغله و اصلا حتی یبار کتاب هم دستش نگرفته 

زمین تا اسمون فرقشونه از لحاظ فکری مادرم صد هیچ اونو میزنه😀😂

اینایی که گفتن من مرد بودم عمرا ازدواج نمیکردم چشمون به خودشون رفته فکر میکنن همه مثل خودشونن.من مرد ...

🤣🤣🤣

اگر بهت میگفتن قرار نیست بعدش دوباره زن بشی ، چی ؟

اینا رو که گفتی انگار میخوای به مثلا شوهرت یاد بدی با زن چطور باید رفتار کرد....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

👌👌👌واقعا هیچ چیز صد و مطلقی وجود ندارهمن مادرم خانه داره اما به شدت اهل کتاب و یادگیریه و برعکس ...

من یکی و می شناختم

دکترا داره الان

افتخارش این بود هیچ کتابی به جز درس هام نخوندم..... افتخار میکرد ها ‌......

موافقم باهات 😂

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس