2777
2789

لعنت به کسی که این ذهنیت رو ساخت لعنتتتت

کار خیلی مهمی دارم ۲ ساعت پیش تماس گرفتم ۵ دقیقه دیگه حرکت میکنم یهو اومدن داخل گفتن ک جرثقیل اومده تو حیاط نمیشه رد شد کار داره تا ۱ ساعت دیگه

الان ۲ ساعته دارن تماس میگیرن نمیدونم چی بگم بهشون باید حتما برم تا ۲۰ دقیقه دیگه

میشه رفت روی صفحه جرثقیل و از کنارش راحت رد شد 

مادربزرگم میگه دختری زشته رد شی حرف در میاره راننده جرثقیل 

یکی نیست بگه راننده جرثقیل چ سگیه حرف در بیاره ؟

نور نبود آیینه رو گذاشتم پشت پنجره داشتم آرایش میکردم یکم انقدر گفت بیا کنار بیا کنار راننده جرثقیل نگاه میکنه میره پشت سرمون حرف میزنه زشته میگن دخترشون پشت پنجره آرایش میکرده عشوه میومده زشته تو دختری

اعصابم خورد شد تمام وسایل رو پرت کردم ی گوشه اومدم دراز کشیدم داد زدم این چ طرز فکریه😖

این چ ذهنیتیهههه حس میکنم یه روز سر همین حرفای همشهریام و فرهنگ غلطشون شر به پا میکنم

🤧

چرا اهمیت میدی

کم پیدا میشه ی آدم قدیمی و سالخورده تو ایران عقاید باز و درست داشته باشه

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اهمیت میدیکم پیدا میشه ی آدم قدیمی و سالخورده تو ایران عقاید باز و درست داشته باشه

فقط مادربزرگم نیست ک اونم ۵۰ سالشه سنش خیلی بالا نیست 

همه همشهریام خاله ۳۰ سالم عمه هام همههههه طرز فکر مزخرفی دارن 

حال آدمو بهم میزنن دختر تو شهر ما هیچیییی حساب نمیشه من با اتوبوس تنها اومدم تا شهرمون باورت میشه پشماشون ریخته بود که دختر تنها اومده یه شهر دیگه؟؟

🤧

محیط کوچیک همینه

روزی هزار مرتبه شکر میکنم اینجا زندگی نمیکنم وگرنه خودمو میکشم 

کافیه یه دختر رو دوبار توی بازار ببینن میگن این یه مشکلی داره حتما ۲ بار تو بازار میگرده 

🤧

فقط مادربزرگم نیست ک اونم ۵۰ سالشه سنش خیلی بالا نیست همه همشهریام خاله ۳۰ سالم عمه هام همههههه طرز ...

بهترین روش برخورد با چنین افرادی بی محلی کردنه...

حرف ها و رفتارها رو نادیده بگیر هرچند سخته و ممکنه گاهی حتی ناممکن به نظر بیاد

تو که انقدر بافهم و شعوری و ذهن بازی داری خودت میتونی خط مقدم مبارزه با این کلیشه ها باشی..

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

بعضی چیزا به شأن و منزلت ادم‌نگاه می کنه. بعضی کارا رو‌که میگن دختر نکنه بهتره چون برای دختر شان و منزلت خاصی قایل میشن و میگن اون کار ها باعث میشه شان و منزلتش بیاد پایین. دقیقا چیزی شبیه ادب و اداب و معاشرت

روزی هزار مرتبه شکر میکنم اینجا زندگی نمیکنم وگرنه خودمو میکشم کافیه یه دختر رو دوبار توی بازار ببین ...

آخ آخ آره منم مسافرت برم روستا بیشتر از دو روز نمیرم پیاده روی همه فکر میکنن میخوای آمار بدی